עבור לתוכן

מה זה הפורטogg של מוזיקה?

Featured Replies

פורסם

ב-VLC זה עובד! :yelclap:

הייתי בטוח שכבר ניסיתי את זה. :-\

תודה! 8)

פורסם
:xyxthumbs: אין בעיה
פורסם

VLC,כמובן.

למה אני לא חשבתי להגיד את זה? :kopfpatsch:

ד"א הACE שלך לא עושה לך שום בעיות?

לדוגמא כשאתה מסיר אותו,הוא לא משאיר לך איזה כמה קומפוננטים נחמדים כאלה ועוד הפתעות?

כי פעם כשניסיתי אותו(לא זוכר איזו גירסא),אז הוא עשה לי כמה אי נעימויות(לא משהו רציני אבל עדיין דברים מעצבנים),שהצלחתי לפתור את כולן רק בפרמוט.

פורסם

יחי

CCCP

חבילת הקודקים הטובה ביותר שאני מכיר !!!

פורסם

ד"א הACE שלך לא עושה לך שום בעיות?

לדוגמא כשאתה מסיר אותו,הוא לא משאיר לך איזה כמה קומפוננטים נחמדים כאלה ועוד הפתעות?

כי פעם כשניסיתי אותו(לא זוכר איזו גירסא),אז הוא עשה לי כמה אי נעימויות(לא משהו רציני אבל עדיין דברים מעצבנים),שהצלחתי לפתור את כולן רק בפרמוט.

לא ניסיתי להסיר אותו. :-\

פורסם

קצת סדר בבלגאן:

Ogg הוא Multimedia Container format, כלומר פורמט שיכול להכית סטרימים של מולטימדיה. ניתן להכניס לקובץ Ogg אודיו, וידאו או גם וגם. פורמטים דומים אחרים הם AVI ו- MPEG.

Vorbis הוא קודק לדחיסת אודיו שדומה ל- mp3. פורמט Ogg נוצר על מנת לאכסן סרטימים של Vorbis (אם כי ניתן להשתמש בו גם לאיכסון סטרימים אחרים), לכן קבצים כאלו מכונים לרוב Ogg Vorbis.

הסיומת המקובלת לקובצי Ogg היא ogg. אבל מכיוון שבמקור השתמשו בפורמט בעיקר לקבצי אודיו בלבד ואנשים רבים (ואני ביניהם) מעדיפים לנגן קבצי אודיו ווידאו בתוכנות שונות, הוסיפו עוד סיומת לפורמט, ogm, שבד"כ משמשת לקבצי Ogg שכוללים גם סטרים של וידאו. אין שום הבדל במבנה הקובץ בין ogg ו- ogm, רק אות אחת בסיומת שונה.

פורסם

תודה על המידע!

אני יכול אמנם לצפות בסרטים בפורמט OGG ב-VLC. אבל, יש אולי בכ"ז תוכנת המרה?

פורסם

יש תוכנה בשם CDEX, לא יודע אם היא פותחת OGG. אולי אם תשים קודק בתיקיה שלה. יש גם תוכנה חביבה בשם blaze media pro, אבל היא לא חינמית. ואם תצליח בכל זאת לנגן OGG ב-winamp, יש שם פלאג Diskwriter שיוציא לך wav, ומשם הדרך ל-mp3 קלה.

פורסם

אני מדבר על המרה של קבצי וידאו בפורמט OGG, לא קבצי אודיו, ואני מעוניין בתוכנה קלה וחינמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים