עבור לתוכן

B&W2 איך אני גורם שיהיה 100% GOOD?

Featured Replies

פורסם

כי יש לי 100% EVIL! :s05:

פורסם

אאההםם תפסיק להתעלל באנשים ולהקריב אותם במזבח? תגרום ליצור שלך להפסיק לעשות דברים רעים ולעשות רק טובים, תשים לב כל פעם מה אנשים רוצים (מופיע לך במרכז הבניין הראשי) ותן להם אותו ,תעשה הרבה MIRACLES טובים כמו להשקות את השדות , מה עוד .. .אההה ותפסיק להתעלל באנשים ;D

אגב מישהו עבר את המפה השישית? היא ממש קשה כמעט שאין לי בשטח ORE והיפנים נורא מתקדמים ועושים לי סופות הוריקן שהורסות לי חצי עיר :pissed:

פורסם

אני לא מקריב אנשים [אולי בקטנה אבל עדיין (אתם יודעים מה אומרים "מעפר באתה לעפר תחזור" אני רק עושה טובה :P)]

והיצור שלי טוב,אי תמיד בונה מה שכתוב לי ויותר מי זה,הקטע זה כשאני הולך ליכבוש תנקודה הראשית אז אני קודם מפציצית אותה עם איזה 50 ברקים ו 100 אש אז תמיד כתוב לי EVIL...

אני גם תמיד עושה HEAL ו WATER MIRACLE, אני עכשיו התחלתי את המפה ה 6...

פורסם

תשמע כל הקטע של Good & evil במשחק זה שאתה בוחר אם לנצח ע"י impressing (שזה אומר לבנות ולפתח כמה שיותר וככל שאתה מתפתח ככה אתה מרשים יותר את הכפרים בסביבה והם עוזבים את הכפר שלהם ומצטרפים אלייך, ובסופו של דבר כל הכפרים במפה מצטרפים אלייך ואז אתה מנצח) שזה GOOD או ע"י מלחמה שזה EVIL

אני אישית עד למפה השישית ניצחתי אך ורק ע"י בנייה ופיתוח ובקושי בקושי השתמשתי בצבא , אולי פעמיים הלכתי לקרב וגם אז עם היצור

כל אקט של מלחמה מרים לך את הevil יותר ואם אתה משתמש במלא miracles רעים אז מן הסתם זה יעלה לך יותר את הevil

אבל זה לא בהכרך רע , זה מה שיפה במשחק שאתה יכול לנצח בכמה שיטות ואתה בוחר את הדרך

פורסם

במפה ה5 כולם באו אלי לא הישתמשתי ביכלל בחיילים, אבל הקטע זה איך אני יקח תנקודה האחרונה שזה כאילו ה GOAL במישחק? אי אפשר על ידי IMPRESING כי יש להם כבר מנהיג.

עריכה: רוצה ליראות משהו קטלני? כנס למישחק ונכון שיש תפירסומת של ה LIONHEAD כשמיתמלאים שם אבנים בשחור לבן אז כשזה כמעט מלא תלחץ על העכבר תחזיק ותעביר מצד לצד. :xyxthumbs:

פורסם

אני רואה שאתה באותה מפה כמוני .. דווקא נראה לי שאפשר , לי נשאר להשיג עוד 20+- אלף נקודות impressing כדי לכבוש את העיר הגדולה , אפשר לראות כמה צריך אם תניח את היד על הבניין הראשי שלהם ותשאיר אותה בלי תזוזה לכמה שניות (אפשר לראות את זה גם במגילה בבניין הראשי שלך)

עריכה: רוצה ליראות משהו קטלני? כנס למישחק ונכון שיש תפירסומת של ה LIONHEAD כשמיתמלאים שם אבנים בשחור לבן אז כשזה כמעט מלא תלחץ על העכבר תחזיק ותעביר מצד לצד. :xyxthumbs:

חחח בדיוק באתי גם לכתוב את זה , גיליתי את זה אתמול, לוגו אינטראקטיבי :xyxthumbs:

פורסם

אגב זה היה ככה גם בראשון רק בלי הלחיצה על העכבר

פורסם

כרגע יצאתי ממישחק מותח וכבשתי הכול חוץ מהבסיס הראשי וזה פשוט בילתי אפשרי להיות טוב מה זה יאאלה.

הקטע זה שתמיד באים לי חיילים להתקיף את העיר אז אני זורק אליהם כדור אש [מה אני עוד יעשה?] ואז אני מקבל EVIL...

אגב מצאתם את כול הפסלים של הסמוריים? לי חסר אחד.

פורסם

w00t! עברתי את המפה !

ואך ורק ע"י Impression והגנה על העיר מהתקפות ! (והיו המון כאלה)

פשוט עליתי על שיטה , אני תמיד אבל תמיד בונה חומה עם שער , עושה כמה שיותר קשתים ומעלה אותם על החומה והם דופקים בכל מי שמתקרב (אגב היפנים דיי טיפשים , הם מתקרבים רק אם אני פותח את השער , וברגע שאני סוגר אותו חזרה , לא משנה אם הם ממש קרובים להכנס הם פשוט נעצרים ואז הקשתים שלי טובחים בהם :screwy: )

ובנתיים אני מפתח את העיר שלי וצובר נקודות Impression עד שאני מנצח, זה היה ממש ארוך אבל , אתה צריך לראות את העיר שלי , לוס אנג'לס פראיירית לידה ...

בקשר לסמוראים כן מצאתי את כולם , צריך לסדר אותם לפי הסדר הנכון (יש מין קו בין האבן הקטנה במרכז לפסל) על הבמות ואז הם "מתעוררים לחיים" ונהיים יחידה שלך (השטן טוען שהם חזקים מאוד אבל הם מתו לי מהר ..) ומקבלים על זה מלא tribute

עשית את המשימה עם הארכיאולוג? ש-ע-ו-ת נתקעתי בזה עד שמצאתי את הנקודה האחרונה , אם תסתבך תגיד לי ;)

פורסם

אני רק במפה השלישית :(

אני יעדכן אם יהיו לי בעיות אז תיהיה מוכן headshot :lol:

בכל מקרה איך מעלים את ה happyness של האנשים?! כולם אצלי לא שמחיםן...

פורסם

אני במפה השלישית והתיאשתי מהמשחק,

אני פשוט בונה חומה, שם עליה כמה קשתים וזהוא, אף אחד לא יכל לנצח אותי.

עכשי אני בונה 20 בתי מקדש מקבל 900 אימפרסיבנס על כל אחד מסיים את השלב....כל כך עלוב :s07:

פורסם

לי נישאר לימצוא סמורי אחד,ואת המשימה ל הארכיאולוג סיימתי בפחות מ 5 דקות.

עכשיו אני עושה תמשימה המעצבנת של החביות...

פורסם

אני המפה החמישית עכשיו... מישהו עבר אותה?!

זה סיוט ישר ישר מההתחלה באים היפנים המפגרים עם קטפולטה נגד חומות ואני אפילו לא מספיק לבנות את החומות שלא לדבר על להעמיד קשתים עליהם?

מה עושים? :s05:

פורסם

זה דווקא המפה שביעית (אתה בטח קורא לה חמישית כי ספרת כמה תמונות של מפות יש בloading אבל למעשה היא השביעית ככה היא נקראת בsaveים )

בכל מקרה גם אני נתקלתי בבעייה הזאת אבל איכשהו התמודדתי , הדפתי אותם עם קסמים והיצור הטיפש (הוא כל כך טיפש שזה לא מצחיק ..) והספקתי לבנות חומה אבל לא חומה רגילה , תשתמש ב fortified wall ואז יהיה לקטפולטה יותר קשה להפיל אותה והם יבואו לעיתים יותר רחוקות . אני משתמש באש נגד הקטפולטה ועושה גם קסם של shield על החומה (שלא עוזר מי יודע מה ..)

הבעייה האמיתי במפה הזאת שעוד לא נתקלת בה היא הפאקינג רעידות אדמה שעושים לך.

זה מטורף , כל מידי פעם היפני צועק משהו על רעידת אדמה ואז אחרי דקה בערך יש רעידת אדמה במיקום רנדומלי שלפעמים פשוט הורסת לך חצי עיר ובמקרה הטוב את החומות ...

אבל בגלל שהיא רנדומלית אני פשוט שומר בכל פעם שאני שומע את היפני מדבר על הרעידה ואז אם הרעידה נפלה במקום לא טוב לי אני עושה load game עד שהיא נופלת לי במקום רחוק ... סוג של רמאות אבל זה ממש בעסה לבנות כל כך הרבה ואז בשנייה נהרס לך חצי ...

פורסם

וואלה תודה אחי עזרת לי הרבה הצלחתי להתמודד עם זה אני מקווה שיהיה לי קצת יורת זמן אני יסיים את המפה...

באמת הקטע עם הרעידות זה מסוג הדברים שפשוט הורסים את המשחק... זה דבילי מילא בניין אחד או 2 אבל חצי עיר!...

שוב תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים