עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטיUSB יכול לעבוד בלי להתקין דריברים ?

Featured Replies

פורסם

באתר של אדימקס בהוראות התקנה כתוב שצריך להתקין דריברים מדיסק השאלה היא אם הוא לא יעבוד בכלל בלי ההתקנה? והאם יש כרטיסים שיעבדו בלי?

פורסם

אף התקן חומרה לא יעבוד בלי דרייברים. דרייברים זה התוכנה שבעצם מתרגמת את הפקודות של המחשב לשפה שהחומרה יכולה להבין. כל סוג רכיב הוא שונה, ולכן כל רכיב צריך דרייברים.

פורסם
  • מחבר

לא מדוייק

DISKONKEY עובד ללא צורך בדריברים חיצוניים, כרטיסי רשת USB לא צריכים דריברים,משדרי IR לא צריכים...... נכון יש להם דריברים אבל ם WINXP תומך בהם באופן טבעי. השאלה היא אם כרטיסי רשת USB נכללים בקטגוריה הזאת או שהם כמו מדפסות USB שלהם באמת צריך להתקין משהו לפני שאפשר לעשות איתם משהו.

פורסם

מה שאמרתי מדוייק לחלוטין. זה לא שווינדוס מזהה אותם באיזה דרך פלא, אלא פשוט שהם משתמשים בדרייברים שכבר כלולים בווינדוס.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסח מחדש

" האם יש דריברים מותקנים בWINXP לכרטיסי רשת אלחוטיים בחיבורUSB? "

פורסם

סביר מאוד מאוד להניח שלא. אבל מה הבעיה עם הדיסק של הדרייברים ?

פורסם
  • מחבר

התשובה בגוף השאלה, כל היתרון של USB הוא שלא לא צריך לסחוב דיסק לכל מקום (לפחות בXP) אם צריך את הדיסק למה לקנות USB הטווח יותר קצר והוא רגיש יותר המטרה שלי היא להעביר בין נייד למחשבים אחרים קבצים והסיבוך של להתקין כל פעם את הדיסק לא שווה את הענין (מה גם שחוק מרפי קובע שבפעם שיהיה הכי דחוף הדיסק יהרס)כבר עדיף כרטיס רשת רגיל USB ומתאם מצליב כבל אני סוחב בכל מקרא.

אם יש לך רעיון אחר שלא כולל תהתקנות תוכנה אני אשמח.

פורסם

אני חושב שהוסיפו תמיכה בXP לכרטיסי רשת אלחוטיים USB בSP2

פורסם

תשובה מאוד פשוטה כן ולא

כן - ישנם chipset של יצנים מסויימים שכן ניכללים ב winxp ואם כבר ב winxp sp2

לא- ישנם chiset שחלונות לא מכיל את הדרייברים שלו בהתקנה המקורית ויש צורך ביבוא שלהם ממקור אחר לדוגמא האינטרנט או התקליטור של ייצרנית המוצר.

על מנת לענות על שאלתך צריך ליראות קודם לאיזה כרטיס רשת אלחוטי חיצוני אתה מתכוון

פורסם
  • מחבר

אין לי אחוזים באף חברה אני מחפס כמו כולם ביצועים טובים ומחיר נמוך אם אפשר חשבתי על

3CRUSB10075 3Com

EW7317UG Edimax

F5D7050UK Belkin

אם יש לך ניסיון עם משהו אחר אין לי בעיה

פורסם

רוב הסיכויים שתצטרך להתקין DRIVERS.

פורסם

או שתיצור לעצמך דיסק של windows xp שכבר כלול בו הדרייברים של הכרטיס רשת אם זה כל כך מפריע לך..

http://www.nliteos.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים