פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הערה* קונבנציונאלי - בן ובת אל תגרור את זה בחזרה לזה שאני הומו, או.קיי? רד מזה כבר.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים כן... פחות מהורדת ידיים לא עושה את זה לבלו שלנו. חחחחחח ואל תשכח את המקום. סליחה בלו, זה פשוט רפלקס לרדת על *******.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: באמת אחד היותר קורעים שראיתי.. וגם אצלי זה קרוב ל-95 אחוז בדוק.. מי לא מכיר עמנואל?? זה קלאסיקה אם מדברים על סרטים כחולים הבחורה מהחלל החיצון שבאה "לחקור" את אורך החיים בכדור הארץ באמת קצת צעירים מי שלא מכיר.. זמן להשלים בחורים!! מעניין איך יראה "אין בת שלא.." :
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מי לא מכיר עמנואל?? זה קלאסיקה אם מדברים על סרטים כחולים הבחורה מהחלל החיצון שבאה "לחקור" את אורך החיים בכדור הארץ באמת קצת צעירים מי שלא מכיר.. זמן להשלים בחורים!! מעניין איך יראה "אין בת שלא.." : אפילו אני מכירה את הסרט עימנואל! לגבי "אין בת שלא..." אני לא יודעת איך זה יהיה, אבל מה שבטוח, זה לבטח יגעיל אתכם.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אפילו אני מכירה את הסרט עימנואל!לגבי "אין בת שלא..."אני לא יודעת איך זה יהיה, אבל מה שבטוח, זה לבטח יגעיל אתכם.תני לנו צ'אנס לבדוק.. ;D
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים תני לנו צ'אנס לבדוק.. ;D :lol: אגב אין בן שלא ניסה להשתין שלא יהיה רעש של המים...
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים :lol: אגב אין בן שלא ניסה להשתין שלא יהיה רעש של המים... תתפלא כמה בנות עושות את זה.... אבל אתלכם זו סתם מטרה טיפשית, ליותר מידי בנות שני מכירה זה חיים ומוות.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים חחחחחח ואל תשכח את המקום. סליחה בלו, זה פשוט רפלקס לרדת על *******. מילא הייתי הומו, אני אפילו לא הומו. :
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מילא הייתי הומו, אני אפילו לא הומו. : יאללה די כבר אתה רוצה שלא יגידו לך הומו הומו אבל אתה מקפיץ את ההודעות עם זה ומגיב.. מה הקטע ?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אפילו אני מכירה את הסרט עימנואל! לגבי "אין בת שלא..." אני לא יודעת איך זה יהיה, אבל מה שבטוח, זה לבטח יגעיל אתכם. נראה לי "אין בת שלא" תביא משמעות אחרת למילה בת אצל הבנים , עדיף שלא לדעת את זה אני חושב.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים כל כך הרבה דברים נכוניםאבל זה"אין בן, שלא מפליץ בשקט ליד חברים שלו, רק כדי שמישהו יטוס מהמקום בצרחות של "יא מסריח!!!!"ואחרי זה להיקרע מצחוק...."ממש איפיין אותי בבית ספר (נכון יותר בפנימיה)המומחיות שלי הייתה נודים שקטיםsilent but deadly
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אם אני משחרר אני נשפך מצחוק אני לא יכול להיות סיילנט טירון ( סתם ) אבל אני לא יכול הרשימה הזאת כל כך נכונה שזה מצחיק
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל לגלח למטה זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי בחיים , אחרי שהשיער מתחיל לגדול זה מגרד בטירוף (ואל תהיו צבועים בלומר שלא ניסיתם )
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים בגלל זה אני לא מגלחאני עושה תספורתפשוט אחרי שהיה לי קטע שהשער נתפס ברוכסן (כאב... הרבה כאב ) אני שומר על אורך קצרלגלח זה טרוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.