פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים DHCP מקצה IP אוטומטי למחשבאתה רוצה להשתמש בו כראוטר? דרך אגב, איך החלפת?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אה תודה שאמרת לי שנותנים מודם...הלכתי לבזק סטור ישר הביאו בלי בעיות בלי תשלומים ובלי כלום.. וגם אני מקבל זיכוי של 19 שקל כל חודש על זה שיש לי מודם משלי (זה נמשך כבר שנה וחצי...)בכל מיקרי אני לא צריך אותו כנתב הוא לשימוש במחשב אחד אבל עשיתי שהוא יתקשר לבד לספק..עשיתי Server and Relay Off זה טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים תפעיל את הDHCP ואת הNAT/FIREWALLואם אתה משתמש בתוכנות שיתוף, תפעיל את הUPNP
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר לא פיירוול אני לא רוצה.. Nat אני חייב אחרת זה לא מתחבר לאינטרנט..היה לי LowID באימיול והפעלתי DMZ וזה הסתדר..עכשיו מזה ה NAT ו UPNP??
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים תגיד המודם הזה עובד אצלך בסדר?יחסית לאלקטל הוא מאט את האינטרנט ( ???)נראה מחלקים את האזטק 600E בבזק כמו זבל
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים לא פיירוול אני לא רוצה.. Nat אני חייב אחרת זה לא מתחבר לאינטרנט..היה לי LowID באימיול והפעלתי DMZ וזה הסתדר..עכשיו מזה ה NAT ו UPNP??NAT מחלק IP לרשת הפנימיתUPNP פותח פורטים אוטומטית כאשר תוכנה צריכה חיבור(כמו EMULE או AZUREUS)למה אתה לא משתמש בפיירוול?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר NAT מחלק IP לרשת הפנימיתUPNP פותח פורטים אוטומטית כאשר תוכנה צריכה חיבור(כמו EMULE או AZUREUS)למה אתה לא משתמש בפיירוול?כי זה מאט את האינטרנט.. מה ההבדל בין DMZ ל UPNP?ולא הבנתי בקשר ל- DHCP Configurationעשיתי Server and Relay Off והכל עדיין עובד כמו שצריך..
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים זה ממש לא מאט את האינטרנטוזה גם משחרר אותך מתוכנה של פיירוול.UPNP פותח רק פורטים ספציפיים ורק כשיש צורךDMZ פותח את כל הפורטים כל הזמן לIP מסויים
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר הבנתי, אבל עם DMZ אני מקבל High ID ואם אני סוגר אותו ומפעיל UPNP אני מקבל LowID
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים תכנס לOPTIONS ב EMULEאמור להופיע לך שם EMULESPANAתכנס ותסמן ENABLE UPNP
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אימיול הרגיל בלי מודים.. בכל מיקרי לא מפריע לי שזה על DMZ.. בכל מיקרי תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.