עבור לתוכן

800XGTO2 VS 7800GT

Featured Replies

• תגובות 49
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ידוע אולי לחובבנים כמוך, זה משהו אחר אתה יודע.

דבר שני, ההבדל בין הAA וAF של ATI ושל nVidia הוא זעיר/אפסי למרות כל מיני דברים שהועלו לאחרונה (והאיכות תמונה זהה לחלוטין בלי פילטרים).

דבר שלישי, נוב אתה יכול להגיד לחברים שלך- אתה באזהרה ראשונה.

אחד אוהב צהוב שני אוהב אדום למה לריב על טעם?

*עריכה, האמת גם אני שמתי לב שלATI איכות תמונה קצת יותר יפה בהגדרות מקסימליות, ויש לי כרטיס 6800GT השוותי עם שכן שיש לו X800XL.

פורסם

ken!

פורסם

זה לא אומר שאתה לא...

ואולי עדיף שאני פשוט אתן לינק לכתבה שהאתר הזה עשה שמדבר בדיוק על איכות תמונה..  ::)

(במקרה הזה ה-6800 אולטרה מול ה-X800XT..)

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=msi6800u8

;D ;D ;D

אבל זה לא 7800GT אז הכתבה הזאת לא שווה גרוש כי זה כבר השתנה!

פורסם

אבל זה לא 7800GT אז הכתבה הזאת לא שווה גרוש כי זה כבר השתנה!

נו אז מה שזה לא 7800GT זה גם לא X1800XL\XT

"לסיכום , האיכות המתקבלת דרך ה-Radeon X800XT-PE היא גבוהה הרבה יותר, וזאת למרות מנוע ה-HDR של nVIDIA שאמור לשפר את איכות התמונה המתקבלת במצבים בהם יש אור רב או חוסר אור בסצנה. התמונה ב-Radeon X800XT-PE מתקבלת חלקה יותר ונקייה יותר, ונראה שכל מה שהוא צריך כדי להוציא תמונה מושלמת הוא מימוש לרעיון ה-HDR."

פורסם

נו אז מה שזה לא 7800GT זה גם לא X1800XL\XT

"לסיכום , האיכות המתקבלת דרך ה-Radeon X800XT-PE היא גבוהה הרבה יותר, וזאת למרות מנוע ה-HDR של nVIDIA שאמור לשפר את איכות התמונה המתקבלת במצבים בהם יש אור רב או חוסר אור בסצנה. התמונה ב-Radeon X800XT-PE מתקבלת חלקה יותר ונקייה יותר, ונראה שכל מה שהוא צריך כדי להוציא תמונה מושלמת הוא מימוש לרעיון ה-HDR."

זה מאוד משנה כי זה מנוע שונה וכו וכו ...אם הייתה נותן בין 7800GT ל800XGTO2 אז זה היה טוב אבל ככה זה לא לעניין כי זה שונה!,זה כמו שאני יגיד שבגלל שסדרת 5XXX של NV הייתה חלשה יותר מי 9XXX של ATI אז גם היום ATI יותר טובים LOL

פורסם

אתה עושה השוואה מאוד לא נכונה.. סדרת ה- 5xxx של אנוידיה לא דומה בכלל לסדרות האלו.. בעוד סדרה ה-6 וה-7 יחסית דומות זו לזו.. (שונות בכמות צינורות העיבוד וממש טיפה דברים בליבה).. ה-x850xt הוא השדרוג הליבתי של ה-x800xt כך שהוא מאוד דומה לו גם בביצועים..

ככה שההשוואה הזו לא רק שעדיין נכונה אלא אפילו נותנת תמונת מצב יחסית טובה לאיכות התמונה של שתי החברות!!

אני לא מדבר על FPS שזה כבר נתון של מהירות וכמות צינורות דבר שבו לאנוידיה יתרון חומרתי..

אני אישית חושב שההדבל בין 150FPS ל-125FPS אינו מורגש והוא אפסי!! ובטח ובטח שלא שווה 900 שקל.. (40% זה לא כסף...?!?!) :screwy:

פורסם

אתה עושה השוואה מאוד לא נכונה.. סדרת ה- 5xxx של אנוידיה לא דומה בכלל לסדרות האלו.. בעוד סדרה ה-6 וה-7 יחסית דומות זו לזו.. (שונות בכמות צינורות העיבוד וממש טיפה דברים בליבה).. ה-x850xt הוא השדרוג הליבתי של ה-x800xt כך שהוא מאוד דומה לו גם בביצועים..

ככה שההשוואה הזו לא רק שעדיין נכונה אלא אפילו נותנת תמונת מצב יחסית טובה לאיכות התמונה של שתי החברות!!

אני לא מדבר על FPS שזה כבר נתון של מהירות וכמות צינורות דבר שבו לאנוידיה יתרון חומרתי..

אני אישית חושב שההדבל בין 150FPS ל-125FPS אינו מורגש והוא אפסי!! ובטח ובטח שלא שווה 900 שקל.. (40% זה לא כסף...?!?!)  :screwy:

אבל ההבדל בFPS יהיה מאוד מורג בעתיד כשיהיו כרטיסים,משחקים יותר חזקים...

פורסם

זה מאוד משנה כי זה מנוע שונה וכו וכו ...אם הייתה נותן בין 7800GT ל800XGTO2 אז זה היה טוב אבל ככה זה לא לעניין כי זה שונה!,זה כמו שאני יגיד שבגלל שסדרת 5XXX של NV הייתה חלשה יותר מי 9XXX של ATI אז גם היום ATI יותר טובים LOL

אני אומר לך שוב למה אתה משווה 7800GT ל X800XT זה ברור ש 7800GT יותר מתקדם תשווה אותו ל X1800XL ואז נדבר על איכות ואל תכניס אותו להשווה בין 6800U ל X800XT.

פורסם

הוא צודק, הAA של ATI יותר איכותי משל NVIDIA..

נכון,אני זוכר שפעם היה כתוב באיזה מאמר שהליבה של ATI נחשבת ליותר טובה מבחינה טכנולוגית,לעומת זאת NVIDIA נשארת עם אותו סוג של ליבות מסדרת 6 ומעלה ולעומת זאת סדרת הX800 ומעלה נחשבת ליותר איכותית בגלל איכות התמונה.

פורסם
  • מחבר

אוף הרסתם לי תאשכול עם כל הריבים המטופשים האלה.

:nono:

מה אתם ממליצים להשקיע על ה7800? דרך אגב הוא מגיע עם קירור?

פורסם

לפי דעתי קח את ה ATI אתה תהיה מאוד מרוצה ממנו עם ובלי הסופטמוד, עוד כמה פריימים לא יעשו לך את ההבדל ואם אתה לא רוצה לחסוך את ה 900 ש"ח האלה אז לך על ה 7800, ובקשר למשחקים עתידיים ייצאו גם כרטיסים עתידיים: x2800 gf 8800 וכו' אין סוף בכל מקרה שני הכרטיסים טובים!

פורסם

אני אישית חושב שההדבל בין 150FPS ל-125FPS אינו מורגש והוא אפסי!! ובטח ובטח שלא שווה 900 שקל.. (40% זה לא כסף...?!?!)  :screwy:

ב-doom 3 על ultra עם פילטרים ו-1600X1200 אולי ה-x800 החדש יפעל ב-30 מינוס...אם x1800xt מצליח להפעיל ב-50 ומשהו fps.

כמובן שבמשחקים אחרים וברמות לא כל-כך מטורפות זה אחלה כרטיס..., אבל אם אתה לא לחוץ על הכסף ואין לך משהו אחר לקנות קח את ה-7800gt...

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי קח את ה ATI אתה תהיה מאוד מרוצה ממנו עם ובלי הסופטמוד, עוד כמה פריימים לא יעשו לך את ההבדל ואם אתה לא רוצה לחסוך את ה 900 ש"ח האלה אז לך על ה 7800, ובקשר למשחקים עתידיים ייצאו גם כרטיסים עתידיים: x2800 gf 8800 וכו' אין סוף בכל מקרה שני הכרטיסים טובים!

שמע לא אני אקנה את הכרטיס, ובכל מקרה אני פשוט חושש שעוד חצי שנה או שנה הgto2 יהיה כרטיס שלא יעלה כמעט אף משחק. כרטיס עממי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים