עבור לתוכן

800XGTO2 VS 7800GT

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה יותר משתלם להרצת משחקים ולoc?

עזבו את עניין הכסף ידוע שהGTO2 עולה 1500שקל וה7800 עולה 2400.

אני רוצה לדעת אם 7800 טוב לoc(השאלה אם יהיה לו oc יותר גבוהה מהGTO2), ואיך ה7800 עם לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D?

תודה לכל העוזרים.

• תגובות 49
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X800GTO2 גם אחרי פתיחת צינורות ואוברקלוק לא מתקרב ל7800GT (שבעצמו אוברקלוקר מצוין).

בקיצור, לא סתם ההפרש במחיר.

פורסם

דבר ראשון קצת קשה לי להבין איך אתה משווה כדאיות.. זה עניין של תקציב בד"כ.. השאלה מה כדאי לתקציב היא השאלה שאתה צריך לשאול..

900 שקל הם כמעט 40 אחוז במחיר של ה-X800GTO2.. אתה צריך לחשוב לאיזה ביצועים אתה מצפה והאם ה-7800GT יתן לך עוד 40 אחוז בביצועים??

אני חושב שה-X850XT שאליו כביכול אתה מצפה להגיע הוא כרטיס מדהים מכל בחינה (במיוחד במחיר של 1500 שח אם הסופטמוד עובד) והוא יתן לך ביצועים מצויינים גם כן.. (ואגב, רק להערה קטנה, איכות התמונה של ATI נחשבת יותר טובה מאשר של nVIDIA)

פורסם

אז ככה אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה יותר משתלם להרצת משחקים ולoc?

עזבו את עניין הכסף ידוע שהGTO2 עולה 1500שקל וה7800 עולה 2400.

אני רוצה לדעת אם 7800 טוב לoc(השאלה אם יהיה לו oc יותר גבוהה מהGTO2), ואיך ה7800 עם לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D?

תודה לכל העוזרים.

ה7800GT הוא OCER טוב ....אצלי כרגע על 505/1200 וכמעט כל דבר מעל זה גורם לארטיפקטים וכם לי יש את הDFI ULTRA-D והם פועלים יופי ביחד ...

פורסם

זה לא שעם 7800GT תקבל עד כדי כך הרבה יותר, 10-20 FPS. בשביל ההפרש במחיר אני יודע שאני קונה GTO^2, כבר רציתי לקנות 7800GT אבל החלטתי לקנות בשארית זכרונות במקומם לבזבז 900 שקל על 20 FPS.

פורסם

(ואגב, רק להערה קטנה, איכות התמונה של ATI נחשבת יותר טובה מאשר של nVIDIA)

אני מבקש ממך לא להקריץ פה שטויות, אתה עוד בטעות עלול להטעות אחרים.

פורסם

דבר ראשון קצת קשה לי להבין איך אתה משווה כדאיות.. זה עניין של תקציב בד"כ.. השאלה מה כדאי לתקציב היא השאלה שאתה צריך לשאול..

900 שקל הם כמעט 40 אחוז במחיר של ה-X800GTO2.. אתה צריך לחשוב לאיזה ביצועים אתה מצפה והאם ה-7800GT יתן לך עוד 40 אחוז בביצועים??

אני חושב שה-X850XT שאליו כביכול אתה מצפה להגיע הוא כרטיס מדהים מכל בחינה (במיוחד במחיר של 1500 שח אם הסופטמוד עובד) והוא יתן לך ביצועים מצויינים גם כן.. (ואגב, רק להערה קטנה, איכות התמונה של ATI נחשבת יותר טובה מאשר של nVIDIA)

איזה שטויות.

פורסם

הוא צודק, הAA של ATI יותר איכותי משל NVIDIA..

פורסם

אולי אתה מדבר על סדרה 5xxx ומטה.

פורסם

אני מבקש ממך לא להקריץ פה שטויות, אתה עוד בטעות עלול להטעות אחרים.

מה אתה אומר.. זה ידוע של-ATI איכות תמונה טובה יותר, במיוחד כשזה בא לפלטרים כמו AA ו-AF.

אתה מוזמן לבדוק בעצמך..

אם אתה ככ נוב אתה מוזמן לפרסם שאלה ב-xtremesystems ולשאול שם למי יש איכות תמונה טובה יותר...

פורסם

7800GT בלי שאלות אפילו :xyxthumbs:

פורסם

כרגע נווידיה היא היחידה שמציעה AAx16 (בסט הדרייברים החדש).

פורסם

מה אתה אומר.. זה ידוע של-ATI איכות תמונה טובה יותר, במיוחד כשזה בא לפלטרים כמו AA ו-AF.

אתה מוזמן לבדוק בעצמך..

אם אתה ככ נוב אתה מוזמן לפרסם שאלה ב-xtremesystems ולשאול שם למי יש איכות תמונה טובה יותר...

זה ידוע אולי לחובבנים כמוך, זה משהו אחר אתה יודע.

דבר שני, ההבדל בין הAA וAF של ATI ושל nVidia הוא זעיר/אפסי למרות כל מיני דברים שהועלו לאחרונה (והאיכות תמונה זהה לחלוטין בלי פילטרים).

דבר שלישי, נוב אתה יכול להגיד לחברים שלך- אתה באזהרה ראשונה.

פורסם

הGTO אוברקלוקר יותר טוב לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים