עבור לתוכן

בעיה רצינית ב-Prince of Persia: Warrior Within - *נפתר*

Featured Replies

פורסם

לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL

לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי

אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה.

נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל.

נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה.

בתודה, הספרשלהשיגעון.

מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות הלא נורמליות הלאה, במיוחד באמצע דאהאקה צ'ייס.

יש לציין שהמשחק לא אמור לקרטע כלל - המחשב מצוייד בחומרה שמספיקה להרבה יותר (7800, כפול ליבה 3800, MSI NEO4 PLAT..)

OMG - החלפה פשוטה של קובץ ה EAX.DLL בEAX.DLL מספלינטר סל פתרה את הבעיה - אך השמירה אבודה..

פורסם

אממממ זה מוזר...הPowerColor X800GT 256MB 256BIT של חבר שלי מריץ בכיף את POP2 ברוזולציות מטורפות עם פילטרים ועל ההגדרות הכי גבוהות ללא קירטועים.

ואם ה7800 לא מריץ אותו זה כנראה בעיה בדיסק עצמו...תפנה למרכז התמיכה של הד ארצי (אם קנית דיסק מקורי,יש לך את המספר שלהם בחוברת ההדרכה בסוף).

תוכל להראות לנו תמונות מהמשחק שזה מקרטע שנראה שזה באמת מקרטע ואיפה במשחק.

אם הגעת לחצי המשחק ואז זה התחיל לקרטע סימן שזה בעיה בדיסק,אל נשתדל לעזור.

תראה לנו PrintScreens מהמשחק איפה שזה מקרטע שנברר למה זה נובע ואולי זה בעיה בדיסק עצמו או שיש שגיאה גרפית בדיסק...

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה לדעת איפה הסייבים של המשחק (לא מצאתי) אני אגבה ואתקין מחדש

הדיסק ניתן יחד עם הכרטיס מסך (לידטק :))

אני עכשיו אנסה לתפוס סרטון עם הקרטוע

עריכה: הקרטוע-לא-מופיע-בזמן-ההקלטה (FRAPS)! אך ורק מתחיל אחריה!!! WTF!

נ.ב. יש דרך לשנות רזולוציה לנאטיבית של LCD?

עריכה 2: התקנתי מחדש, ועכשיו זה יותר גרוע! זה נורא נורא איטי ואפילו לא מראה לי את התפריט התחלה!

HELP! ניסיתי לשחזר את הקבצים מההתקנה הקודמת אך הבעיה נשארת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים