עבור לתוכן

הבדלים בין כרטיסי המסך x800

Featured Replies

פורסם

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB

הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים...

הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT

יש הבדל בכלל ??

פורסם

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB

הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים...

הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT

יש הבדל בכלל ??

יש הבדל אבל בעזרת אוברקלוקינג קטן ל-X800GTO2 אתה יכול להגיע עליו(והכרטיס הזה יכול לעשות אוברקלוקינג מצויין שיכול לקחת את ה-XL בסיבוב).

לדעתי בכל אופן לא שווה ועדיף לך לחסוך את הכסף ולקחת את ה-X80GTO2

פורסם

שים לב רק שפתיחת צינורות או אוברקלוקינג מבטלים לחלוטין את האחריות על כרטיס המסך שלך.

פורסם

שים לב רק שפתיחת צינורות או אוברקלוקינג מבטלים לחלוטין את האחריות על כרטיס המסך שלך.

ולמרות שסיכויי ההצלחה גבוהים מאוד אתה יכול ליפול על כרטיס שהצינורות בו לא יפתחו (הצינורות הסגורים יכולים להיות דפוקים) או שהוא יהיה OC לא משהו.

פורסם

הX800GT של PowerColor עדיף מהX800GTO2 של Sapphire בגלל שהX800GT של PowerColor מקבל יותר בסטוק (זה מה שמוזר פה...),ולא שווה לקנות כרטיס של 1500 ש''ח בשביל מזל...

פורסם

צריך מזל עם הGTO של SAPPHIRE, הGTO2 הרבה יותר בטוח.

פורסם

ה-gto2 נפתח 96% לפי מה שהבנתי ועים אתה באמת תצליח לפתוח לו את הצינורות ולעשות אובר אתה תעבור את ה-x800xl בבצועים :xyxthumbs:

פורסם

הX800GT של PowerColor עדיף מהX800GTO2 של Sapphire בגלל שהX800GT של PowerColor מקבל יותר בסטוק (זה מה שמוזר פה...),ולא שווה לקנות כרטיס של 1500 ש''ח בשביל מזל...

תפסיק לדחוף כבר את ה PC שלך לכל מקום.

פורסם

יש לו בכלל 6600.

פורסם

תפסיק לדחוף כבר את ה PC שלך לכל מקום.

צודק, זה ממש דבילי לומר כזה דבר, ה-GTO2 היום הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים מבחינת מחיר\ביצועים ואין פה בכלל על מה להתווכח

פעם היה ה-9800PRO אח"כ ה- 6600gt ועכשיו הגיע תורו של ה-X800GTO2 שהוא כנראה צפוי להיות היורש שלהם במידה ולא יוציאו בתקופה הקרובה כרטיס טוב מימנו במחיר זול יותר דבר שלא נראה לי יקרה בזמן הקרוב.

בכל אופן כרגע הוא עדין לא הכי משתלם בגלל המחיר המופקע שלו בארץ אבל אני מאמין שעוד חודש +\- ככה הוא ירד ל-1300-1200 ש"ח ככה ואז הוא יהפוך להיות כרטיס כמו ה-9800 וה-6600 בתקופה שלהם. ואל תגיד לא כי בחו"ל הוא כבר ככה כי הוא עולה בסיבות ה-900 ש"ח ככה (195$-200$).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים