פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים יש לי מחשב זבל....פנטיום 3 800256 ראםאבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד ליאני פשוט מת לשחק בזה...תודה בכל מקרהנ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים תקנה מחשב חדש חחח סתם :lol: חשבתי שזה כבר ידוע שרוב המשחקים לא עובדים על P3. כל משחק חדש דורש מינימום 1.4 ואני מאמין שגם זה. אז יכול להיות שהמשחק לא יפעל בגלל זה
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים ---------------------------D. Minimum PC Configuration---------------------------Processor - Intel® Pentium 4 1.6 GHz or equivalentMemory - 512Mb RAMHDD Space - 3.5 Gb free hard disk spaceOperating System - Windows® 2000/XPDVD ROM Speed - Any SpeedVideocard - DirectX 8+ based 64Mb video card which supports pixel shading (see Notes on video card chipsets below)Soundcard - DirectX 8 compliant sound cardDirectX - DirectX 9c+ (supplied with install)לקוח מהREAMME של המשחק
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אין לך סיכוי שבעולם להריץ את המשחק הזה כמו שצריך אם בכלל, אני עם המפרט שלי שהוא סביר+ מקבל FPS דיי גרוע במשחק ויש קטעים שממש מתחיל לקרטע צר לי הוא ממש כבד לדעתי , פעם ראשונה שה6600GT שלי מאכזב אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.