עבור לתוכן

בעיית טווח ברשת אלחוטית.

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת אלחוטית בבית, שכוללת שני מחשבים נייחים ולפטופ אחד (IBM re51). הבעיה היא שלא בכל מקום בבית אני יכול להשתמש בלפטופ כי הקליטה לא חזקה.. יש דרך להגביר אותה איכשהו? אין לי שום ממ"ד בבית או משהו כזה, אבל יש לי 2 קומות ובעוד שהרואטור נמצא למטה (רואטור של level one), הלפטופ בד"כ נמצא בקומה השניה, אבל רק למטה אני מקבל קליטה מספיק טובה בשביל באמת להשתמש ברשת (השימוש הוא יותר באינטרנט, לא דווקא ברשת עצמה להעברת קבצים וכדו')..

בקיצור יש דרך להגביר את האות/את האנטנה של הלפטופ? תודה מראש..

פורסם

יש שתי שיטות - האחת היא לקנות אנטנה שתשפר את הקליטה , והשניה היא לעשות משהו פיראטי כדי לשפר את הקליטה.

נסה לחפש בגוגל אם עשו טוויק כזה לנתב שלך \ משהו אחר ותלמד איך.

פורסם
  • מחבר

על הנתב עצמו יש אנטנה, יש אפשרות לקנות יותר גדולה/חזקה? אם כן איפה אני מוצא כזה דבר? (מעולם לא ראיתי/שמעתי על זה..)

והרצתי חיפוש בגוגל ולא ממש מצאתי משהו שעוזר.. אתה מוזמן לשלוח לי לינק באי סי קיו אם יש לך משהו יותר ספציפי..

(חוצמזה ראיתי שיש להם באתר עידכוני תוכנה לרואטור.. מומלץ להתקין?)

פורסם

לא תמיד בריא להתקין עדכונים לקושחה, לפעמים זה יוצר בעיות. אבל תגבה את הקיימת ותנסה.

פורסם

בעיית הטווח נוצרת לרוב על ידי תקנים שמגבילים מאוד את עוצמת האות שמותר לנקודת האלחוט לשדר.

לחלק מהראוטרים יש עדכוני קושחה פירטיים שעוקפים את ההגבלה הזו.

קח בחשבון שלעקוף את ההגבלה זו עבירה פלילית עד כמה שידוע לי, אבל קשה לי מאוד להאמין שמישהו יבוא לדפוק אצלך בדלת.

פורסם

אלא אם איזה מטוס יתרסק לך לתוך החצר.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אני מניח שזו הברירה היחידה שלי.. אמ.. מישהו יוכל אולי ליצור איתי קשר במסנג'ר/אי סי קיו לעוד פרטים על העידכונים הללו? הרצתי כמה חיפושים ומצאתי רק זבל..

וזה סתם שטויות של משרד התקשורת, כמו כל הקטע עם הבלו ת'ות שלקח להם שנה וחצי לאשר את זה.. (מקרה הכי גרוע אחד השכנים ינסה להכנס לי לרשת.. לא בעיה לסדר הגנה כלשהי..)

פורסם

LEVEL ONE הוא ראוטר יחסית לא מוכר ככה שאני בספק שיש לו עדכונים אבל הכל יכול להיות.

בתכלס מה התווח המקסימלי של כרטיס רשת אלחוטי מראוטר נגיד שנהם בתקן החדש G.

אני מדבר על תכלס כי מה שכותבים זה בולשיט.

פורסם

אם אתה משתמש בראוטר לא נפוץ בכלל, זאת בעיה. לא הצלחתי למצוא שום דבר פרודוקטיבי לגבי הראוטר הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אנטנה זו הברירה היחידה שלי..

איפה אני יכול להשיג כאלו אנטנות? היא חייבת להתאים לראוטורים או כל אנטנה תספיק? ואם מישהו מכיר חברות שעושות כאלה דברים זה יכול לעזור.. בטוח אפשר למצוא משהו באייבי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים