עבור לתוכן

מפרט סופיייייי כנסו לאשר, לבקר, וכו וכו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמעו

ספק כוח CHANNEL WELL TECH זה ספק טוב.

החברה הזאת מוכרת כאחת החברות הטובות והאיכותיות לספקים והיא לא ג'נרי.

בכל מקרה אני מעדיף לשמוע מהמומחים אם זה טוב?

בכל מקרה המחשב הזה יכלול קירור של ביג טייפון, קירור לכרטיס מסך, ופאנל של קירור,טמפ'...

פורסם
  • מחבר

על הלוח יש Karajan והוא תומך  ב5.1 אם אני לא טועה.

תיקח לקירור הכרטיס מסך או את הThermalright V-1 בתוספת מאוורר עליו (הוא הקירור אוויר הטוב בעולם לכרטיסי מסך כרגע), או את Zalman VF-700 (קירור מצויין) או את Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 (שנחשב שני בביצועים לV-1)

לבי המאורר של הארטיק קולינג, בנועה היה רשום שזה רק לכרטיסי המסך של ATI 9500 - 9700 (SE, Pro, XT)

ATI 9800 (SE, Pro)

ATI X600 - X700 (Pro, XT, AIW)

לא לשלי. הדגם:Arctic-Cooling ATI Silencer 1 REV2

פורסם

תסתכל על הסיילנסר 5 ולא על 1

פורסם

slimshady21

לפי דעתי אי אפשר לצרוב DVD ל DVD ללא העתקה לHD אז CD רגיל זאת בחירה יותר מוצלחת

סידי לא קורא DVD את השאר פשוט לא הבנתי =\\,

אפשר להעתיק ישירות מדיסק בלי להעתיק לHD בשביל זה הוא רוצה, אם כבר אז קח כמו שאמרו נגן DVD וצורב DVD

פורסם
  • מחבר

תסתכל על הסיילנסר 5 ולא על 1

אוקי אחי אני קונה את Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 מנועה ב165 שקל, זה זול לעומת הThermalright V-1 שעולה 230 שקל.

עכשיו נשאר לשמוע את דעתכם בנועה לספק CHANNEL WELL TECH 400W ATX2.0 DUAL RAIL

פורסם

INTEGRAL (אשף הספקים :lol:) סיפר לי שזאת חברה רצינית ביותר שמייצרת ספקים לANTEC (או שמייצרים פשוט באותו מפעל משהו כזה) אז הם מאוד מאוד איכותיים (לגבי הרעש הוא לא ממש יודע כי הוא לא שמע אותם)

בכל מקרה, גם אני הזמנתי אחד כזה, CANT WAIT TO GET MY HANDS UPON THIS PIECE OF ART :lol: :lol:

פורסם

כמה עולה לך הספק הזה?

פורסם
  • מחבר

הספק הזה עולה 285 שקלים חדשים בנועה. CHANNEL WELL TECH 400W ATX2.0 DUAL RAIL

ועל הקשר שלו לאנטק אני כבר יודע.

בכל מקרה יש לי פה חתיכת מפרט 400 וואט יספיקו?

פורסם

מחיר פצצה:)

ואני די בטוח(99%)שה 400 יספיק!!

פורסם
  • מחבר

סתכלו מה מצאתי אחד פתח אשכול שבו הוא אומר שב100 אחוז המאוורר של Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 לא מתאים לכרטיס מסך GTO2 של ספייר!!

הנה לינק לאשכול http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144875.0

פורסם

אני לא הייתי קונה קרור מלכתחילה לכרטיס כזה. אני גם לא יודע אם הייתי עושה לו אוברקלוק בתקופת האחריות. קודם כל תבדוק אם בכלל אתה צריך אותו כרגע ביותר מהסטוק. אח"כ כשתרצה לעשות לו OC תבדוק אם הכרטיס בכלל צריך קרור נוסף. ואז, במידה וכן, יהיה לך את כל הזמן שבעולם להוסיף לו קרור טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה כאילו מציע שאחרי שתגמר האחריות אז לקנות קירור טוב לכרטיס ואז להעיף תמאוורר המקורי שמגיע איתו?

ודרך אגב ביררתי באתר של .arctic-cooling, הArctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 לא מתאים לGTO2 חד משמעי, הינה טבלה שמראה את זה.

http://www.arctic-cooling.com/downloads/compatibility/ati_comp_1024.gif

פורסם

אני אומר ש:

1) אם תחליף את הקרור כנראה שתאבד מייד את האחריות, אלא אם כן תשמור את המקורי ותחליף אותו בחזרה ואז תקווה שלא ישימו לב.

2) גם אוברקלוק יכול לבטל את האחריות ולכן אם אין צורך לא עושים.

3) לא מאמין שבונים כרטיס כזה שמיועד ל OC ושמים לו קרור גרוע. לפחות הייתי בודק את זה לפני שהייתי משקיע כמה מאות שקלים בקרור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים