פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבהוכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'...מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מארז ג'נרי ספק ג'נרי300 שקל למארז + ספק שקטים?תנסה Compucase 6A19 תבדוק אם הוא מספיק שקט בשבילךזאת האופציה היחידה
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר ה 300W יסחוב ????המע' הולכת להיות ככל הנראה אינטל ושמעתי שאינטל צורכים הרבהומה בקשר למה שציינתי למעלה ?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר בקיצור לא יסחובאין משהו אחריש המון מארזים גנריים בטוח אחד מהם טוב יחסית
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים ה 300W יסחוב ????המע' הולכת להיות ככל הנראה אינטל ושמעתי שאינטל צורכים הרבהומה בקשר למה שציינתי למעלה ? HEC300ARTF יסחוב אינטל בקלות. השאלה מה יש במערכת חוץ מהאינטל.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר המע' ככל הנראה תהיה אינטל (אולי אולי אפילו כפול ליבה)יהיה הארד דיסק בודד, כ.מסך , כ. טלויזיה וגם כנראה 2 מאווררים למארז)זה יספיק?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים המע' ככל הנראה תהיה אינטל (אולי אולי אפילו כפול ליבה)יהיה הארד דיסק בודד, כ.מסך , כ. טלויזיה וגם כנראה 2 מאווררים למארז)זה יספיק?השאלה היא,איזה כרטיס מסך?כרטיס מסך הוא טוחן החשמל הגדול ביותר ברוב המקרים.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91 זה החיקוי של המארז RAIDMAX 868 שהוא מעולה.!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים א. זבל של ספקב. המקורי לא באיכות משהו. אז הזיוף באיזה איכות? זבל?ג. roninיותר מעניין מה הדגם של הכרטיס מסך
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אז Hec 300W AR-T או AR-TF יסחבו בקלות את המערכתאו במילים אחרות האופציה שלך זה Compucase 6A19
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לא טוב שאתה מזלזל ככה בספק של המערכת שלך, תשקיע יותר בספק אפילו אם זה בא על חשבון חלקים אחרים, לדעתי זה החלק שהכי משתלם להשקיע בו במערכת: ספק טוב = יציבות מערכת ושמירה על החלקים שלך תקינים = פחות כסף להשקיע בעתיד במידה ומשהו יישרף לי היו 5 ספקים ג'נריים במחשב שאני איתו עכשיו - בגללם נשרפו לי 3 לוחות אם, 3 מעבדים (ביחד עם הספקים). עד שנפל לי האסימון וקניתי איזה ספק של LG (אין לי מושג איך ולמה אבל לפחות לא ג'נרי) ומאז המערכת יציבה ברוך השם
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ה LG TECH רחוקים מלהיות טובים. כל אלה שבדקתי עבדו רחוק מה 12V.אני יודע שהם לא משהו, בגלל המחיר הנמוך, אבל מאז כמו שאמרתי המערכת יציבה מאוד (ביחד עם הסופג מתחים חזקים שאבא שלי הביא לי מהעבודה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.