עבור לתוכן

אינטרנט לא עובד

Featured Replies

פורסם

אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים.

ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו.

דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר

לוח אם

K8NSNXP אם צריך לדעת עוד משהו רשמו

תודה

פורסם

ניסית לעשות שחזור מערכת?

תנסה למחוק את הכרטיסי רשת במנהל התקנים ולתת לווינדוס להתקין אותם מחדש

תנסה לבדוק את החיבור באמצעות כבל רשת אחר

פורסם

יכול להיות שמשהו נדפק פיזית בכרטיסי הרשת עקב קפיצת החשמל. בקפיצה המחשב נדלק מחדש, או נשאר כבוי?

פורסם
  • מחבר

אמרתי שניסיתי לעשות שחזור אבל זה לא עזר.

איך אני יכול למחוק את הכרטיס ממנהל ההתקנים?

liiight המחשב נשאר כבוי,לא נראה לי שנגרם נזק לכרטיס בגלל שאני עובד איתו עכשיו (אני יכול בסייף מוד לכמה דקות)

פורסם

זה שזה רק לכמה דקות זה מה שמוזר.

תכנס לCONTROL PANEL, SYSTEM, DEVICE MANAGER ותמחק את הכרטיס משם (הוא יהיה בחלק של הNETWORK ADAPTER). תעשה ריסט ותראה אם הוא מתקין את עצמו מחדש כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הכרטיס,הוא זוהה שוב אבל עדיין לא עובד,רק דרך סייף מוד.

נ.ב התכוונתי שרק האקספלורר לא מציג דפים,האסיקיו ממשיך לעבוד כרגיל.

דיי דחוף לי,תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים