עבור לתוכן

HOT וחבילת ה 1.5M/512Kb ... מישהו כבר ניסה את זה ?

Featured Replies

פורסם

החבילה נראית, נשמעית ומריחה שווה לגיימרים ולאלה המורידים דברים בעזרת תוכונות שיתוף קבצים ;D

פורסם

המחיר לחבילה הוא 300 ש"ח (עם ה-60K העלאה), בהחלט לא מחיר אטרקטיבי! (חצי לספק+חצי לתשתית).

זה היה מחיר חבילות ה-1.5MB בזמנו, שגם אליהם היו מעט מחוברים. המחירים ירדו רק אחרי שנה כמעט! מקווה שזה ייקח פחות זמן לחבילות החדשות.

פורסם

מהיכן הבאת את הסכום הזה?

זה המחיר של החמש מגה

בחבילה של 1.5/0.5 לא אמור להיות תשלום נוסף לספק כי הם התחייבו בזמנו על זה שהם לא מגבילים העלאה

פורסם

אף ספק לא התחייב לכך!

אני לקחתי את המחיר מהספק 012/013+הכבלים, כי גם לי אמרו אנשים שהמחיר הוא רק 139 ש"ח! אז התקשרתי לשלושתם לברר לגביי הפרטים וייצא שהתשלום של 139 ש"ח הוא רק לתשתית והשאר לספק. ביחד זה יוצא 300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

עדו פעם הלקוח נדפק כמו תמיד צריך לשלם פי 3 על משהו שהוא היה אמור לקבל כבר בחינם

פורסם

חבילה חדשה בשוק, עם מהירות העלאה גבוה פי כמה. זה נורמלי לחלוטין המחיר, בדיוק כמו לכל דבר חדש בשוק!

מי שמתחברים עכשיו הם אלה שיכולים להרשות לעצמם, אבל פחות משנה המחירים יהיו כמו של ה-1.5MB היום.

פשוט תמתינו בסבלנות.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שהינו אמורים לקבל את זה כבר ממזמן בחינם בלי תוספת תשלום ! 10k up זה ממש בושה

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל חבר שלי עשה את החבילה של ה 5 מגה שהיא עם UPLOAD 256 ומשלם רק ל HOT 149 ול בזק בנלאומי 39 על חבילה של 1.5M ומוריד ב 5M כי בזק לא חוסמת ואני יודע על אנשים שעשו זאת בנטוויזיון ככה שתקשלו טוב איזו ספקית אתם בוחרים.

פורסם

הכל היסתדר בעיה קטנה אצלהם כרגע האפלוד לא יורד מ 64-66 קילובייט =)

פורסם

תזכיר לי מי הספקית שלך?

ועל איזה קו אתה משלם להם? הכוונה האם אתה משלם לHOT ולספקית על הקו שאתה באמת לוקח מ HOT?

פורסם
  • מחבר

הכל היסתדר בעיה קטנה אצלהם כרגע האפלוד לא יורד מ 64-66 קילובייט =)

כמה אתה משלם בדיוק על החבילה הזאת ? ולמי ?

פורסם

012 אבk אני לקוח עיסקי שלהם כי הורים שלי איתם כבר שנים.

ובנתיים אני משלם לHOT 130 ש"ח ובגלל שאנחנו הרבה זמן אצל 012 אני משלם רק 70 ש"ח וגם הפינגים מאוד נמוכים כולם מיתחת 110 ms.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הפינגים נמוכים מאוד כולם מתחת ל110 ?

באיזה שרתים מדובר ?

באיזה משחק ?

לא יכול להיות דבר כזה שכללללללל השרתים מתחת ל110 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים