עבור לתוכן

חברה חייב עזרה בקשר לקניית לPlayStation 2

Featured Replies

פורסם

חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות?

דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד.

נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים.

תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

פורסם

את האמת, בשלב הזה אני חושב שכבר הייתי מחכה לPS3 או לXBOX360. אבל הם בטוח יעלו יותר ממה שעולה PS2 עם ערכה מלאה עכשיו, אז זה תלוי בך.

דווקא לא הייתי קונה מחנויות אינטרנט, אלא מחפש אחד יד שנייה במצב טוב. במילא כשאתה שם צ'יפ אז אין יותר אחריות.

פורסם

תלוי בתקציב שלך....

לדעתי עדיף ה xbox360 שיוצא בעוד פחות מחודש...

כי PS2 כבר דיי גוסס...

ה xbox360 זה כבר קונסולת future proof

זאת אומרת שתהנה איתה ב 5-6 שנים הבאות

PS2 גג תחזיק לך שנה , ואז יצא ה PS3 והם יפסיקו להשקיע ב PS2

פורסם

אם אתה ממש רוצה לקנות את ה PS2

אני דווקא ממליץ לקנות יד שניה

עד כמה שאני יודע המכשיר לא עושה בעיות רציניות

כך שאתה יכול לקנות אחד משומש כמובן שהוא צריך להיות במצב טוב!

ושנית זה יעלה לך הרבה פחות כך שבעתיד אם תרצה להחליף כמו שממליץ LIIIGHT

תוכל לעשות זאת בלי שהוצאת את נשמתך עך PS2 חדש!

פורסם

הקיצר, עכשיו זה זמן לא טוב לקנות קונסולה. חכה עד שהחדשות ייצאו מה שבטוח גם יוריד את המחיר של הנוכחיות משמעותית.

פורסם
  • מחבר

OK תודה חברה הבנתי...

פורסם

לא שווה לקנות אכשיו PLAYSTATION2

חכה ל-3

פורסם

יותר נכון להגיד לא מישתלם במחירים של הארץ ליקנות PS2 היום תיראה לPS2 יש מישחקים טובים וציפ=צרובים ככה שבמחיר שאתה מיתכוון להוריד או ליקנות

תמישחקים זה מישתלם אבל הקונסולות בארץ יקרות וגם הציפים שלהם וביגלל זה זה לא מישתלם ועדיף לחקות לדור הבא

דרך אגב ה360 יוצאת בקרוב ושנה ליפני המהפכה והPS3

פורסם

מי קונה SP2? רק XBOX! המעבד של הXBOX יותר מהיר,היכולת הגרפית שלו יותר גבוהה,ובקיצור קונסולה שווה.

מה שהכי טוב בה זה שאף משחק לא איכזב אותי,כל המשחקים שלה מעולים,אני ממליץ על HALO במיוחד.

פורסם

הXBOX יותר חזק אבל רוב המישחקים הטובים שלו כמו HALO ה2 RPG של STAR WARS ועוד הרבה מישחקים הגיעו גם למחשב

וגם התמיכה של הPS2 בארץ הרבה יותר גדולה

אני אישית אוהב יותר את נינטנדו ביגלל מישחקים כמו זלדה מאריו ועוד הרבה מישחקים שלהם אבל זה מאוד בעיתי ליפרוץ תקוביה שלא לדבר על תמיכה גרועה בארץ

ביגלל זה הPS2 היא הקונסולה המישתלמת בארץ הבעיה שהיא מאוד יקרה פה וגם הציפ מאוד יקר

פורסם

הקיצר, עכשיו זה זמן לא טוב לקנות קונסולה. חכה עד שהחדשות ייצאו מה שבטוח גם יוריד את המחיר של הנוכחיות משמעותית.

מצד שני, מחירי הקונסולות הנוכחיות יורד בצורה דרסטיות בשבועות האחרונים, ומצאתי אפילו פלייסטיישן 2 בגרסה הדקה ב-1000 ש"ח בלבד.

כלומר בהשקעה של גג 1700 שקל תוכל לארגן לך קונסולת משחקים שאמנם לא מחדשת הרבה בתחום הגרפיקה והמשחקיות אבל עדיין מספקת את הסחורה עם מלאי אדיר של משחקים איכותיים, וד"א, אם תחליט לחכות לירידת מחירי ה-PS3 למחירים ריאליים תאלץ לחכות כל כך הרבה זמן, שכבר יכריזו על PS4.

פורסם

מצד שני, מחירי הקונסולות הנוכחיות יורד בצורה דרסטיות בשבועות האחרונים, ומצאתי אפילו פלייסטיישן 2 בגרסה הדקה ב-1000 ש"ח בלבד.

כלומר בהשקעה של גג 1700 שקל תוכל לארגן לך קונסולת משחקים שאמנם לא מחדשת הרבה בתחום הגרפיקה והמשחקיות אבל עדיין מספקת את הסחורה עם מלאי אדיר של משחקים איכותיים, וד"א, אם תחליט לחכות לירידת מחירי ה-PS3 למחירים ריאליים תאלץ לחכות כל כך הרבה זמן, שכבר יכריזו על PS4.

אבל איך שייצא PS3 אני מבטיח לך שהוא יכול להשיג PS2 עם צ'יפ כרטיס זכרון ושני שלטים בפחות מ1000 ש"ח

פורסם

אבל איך שייצא PS3 אני מבטיח לך שהוא יכול להשיג PS2 עם צ'יפ כרטיס זכרון ושני שלטים בפחות מ1000 ש"ח

בבקשה...אז אם הסבלנות שלך לא תפקע במהלך החודשים הקרובים, עד האביב, תוכל לחסוך עוד 400-500 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים