פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר מה כל ההתלהבות ? בסך הכל יש לו שמה כמה לאדים שמחליפים את הצבעים חוץ מהלדים, סתכל איזה שקסי הוא חיצונית, כמו דוגמנית מסוקסת :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים התמונה שם לא כלכך ממחישה. ראיתי עכבר מאוד יפה עם לדים צבעוניים שעולה גם 40 שקל. אבל עוד נושא מאוד חשובשאתה קונה עכבר זה שיהיה נוח ליד שלך ושיהיו לו לפחות עוד שני כפתורים (אחד בכל צד) חוץ מהכפתורים הרגילים.. אחרת מה זה שווה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר התמונה שם לא כלכך ממחישה. ראיתי עכבר מאוד יפה עם לדים צבעוניים שעולה גם 40 שקל. אבל עוד נושא מאוד חשוב שאתה קונה עכבר זה שיהיה נוח ליד שלך ושיהיו לו לפחות עוד שני כפתורים (אחד בכל צד) חוץ מהכפתורים הרגילים.. אחרת מה זה שווה אני לא צריך שום כפתור ושום עכבר מיוחד, יש לי PINE מסריח שעלה לי 7 דולר בזמנו בארה"ב, עם 2 כפתורים כולה, כולו כבר משופשף, ולפעמים הולך לבד 0_o אבל מספק את הסחורה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אני לא צריך שום כפתור ושום עכבר מיוחד, יש לי PINE מסריח שעלה לי 7 דולר בזמנו בארה"ב, עם 2 כפתורים כולה, כולו כבר משופשף, ולפעמים הולך לבד 0_o אבל מספק את הסחורה תנסה להשתמש בעכבר אופטי עם גלגלת ושני כפתורים נוספים בצדדים (אחד בכל צד), ולא תבין איך הסתדרת עד עכשיו בלי אחד כזה. אחרי יום אחד לא תרצה להיפרד ממנו לעולם.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר תנסה להשתמש בעכבר אופטי עם גלגלת ושני כפתורים נוספים בצדדים (אחד בכל צד), ולא תבין איך הסתדרת עד עכשיו בלי אחד כזה. אחרי יום אחד לא תרצה להיפרד ממנו לעולם. מה כבר אני יעשה איתם ? הקודם והבא ?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר בהחלט! אין לך מושג עד כמה זה שימושי ומקל על החיים עד שאתה לא מנסה את זה. יש לי כבר במקלדת הקודם והבא
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים הקודם והבא? מה פתאום.אני מגדיר את הכפתורים שלי כ Minimize ו Close.נוח בטירוף! הקודם והבא במילא יש במקסטון בלי צורך בכפתור מיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.