פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אתה לא חייב לעבוד במצב DMZ. תגדיר בPORT FOWARDING בדיוק את הפורטים שאתה רוצה לפתוח ולאיזה IP.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר זה אני לא יודע איך לעשות ואני רוצה ליפתוח להרבה מישחקי רשת אז מה אחי לשבת ולתת IP של כל אחד מהם סיפר אין משהו יותר טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אין. וכמה משחקי רשת כבר יש לך? 4-5? לא נורא. מה גם שאולי אתה יכול להגדיר אותם שכולם יעבדו על אותם פורטים ואז לא תהיה בעייה. אבל זה כבר תלוי בהגדרות המשחק.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר תודה רבה לך אחי ואגב איך אני עושה את מה שרשמתה פה למעלה? למה אני לא מכיר
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים לגבי המשחקים אני לא יודע להגיד כי זה תלוי במשחק.לגבי הראוטר, אתה פשוט נכנס לPORT FORWARDING בתפריט שלו.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר אחי אולי תוכל להיתחבר אלי ל ICQבבקשה ותוכל לעזור לי קצת יותר 665491תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.