עבור לתוכן

Creative Inspire 5700 5.1 שווה משהו או סתם שם ?

Featured Replies

פורסם

ממתי ל-ADA890 אין שלט ? וממתי אי אפשר להפריד במערכת הזו את הרמקולים לקידמיים (שיוצרים גם את הסנטר הוירטואלי) ולסראונד ? ויש להם הספק של 120WATT RMS ועומדים בתקו THX. יותר טוב מזה ? אין !

אבל אם אתה חייב סנטר אז יש לך אפשרות לחסוך משהו כמו 1200-1300 מהמחיר של ה-ADA890 וללכת על הרמקולים של ג'וניוס שסוף סוף הגיעו לארץ ונמכרים במחיר של בסביבות 920-960 ש"ח. הם עשויים מעץ, יש להם שלט רחוק והסאונד אחלה (הרמקולים הקידמיים הם 2WAY).

רק מה ? חייבים בשבילם כרטיס קול שמוציא 5.1 כמו הלייב 5.1, אודיג'י, TERRATEC SIXPACK 5.1 או הרקולס GTXP.

• תגובות 93
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

המקולים מעץ מבכינת עוצמה הבנתי לא משהו

פורסם

רק עכשיו ראיתי את הת'רד - תסלחו לי אבל כל קריאטיב ובמיוחד DDT5700 דפוקים (ב 57 זה יותר יחס מחיר-ביצועים (בינוניים למדי)). בקיצור סתם יקרים ואני עוד חולם על Z560 בלילות :).

נ.ב. הראשון בארץ שגילה אותם TM

פורסם
  • מחבר

של קריאיטיב ? ???

פורסם

של קריאיטיב ? ???

Z560!=קריאטיב!!!!!! אררר זה לוג'יטק.

פורסם

נראה לי שהת'רד הזה מיצה את עצמו.

פורסם

עדיין לא ;D

רק מה ? חייבים בשבילם כרטיס קול שמוציא 5.1 כמו הלייב 5.1, אודיג'י, TERRATEC SIXPACK 5.1 או הרקולס GTXP.

אבל כל כרטיס קול חדש היום מוציא 5.1 לא?

מה בקשר לפורטיסימו???

פורסם
  • מחבר

יש בנתיים רק II ::)

פורסם

אני התכוונתי שגם הפורטיסימו2 תומך ב5.1

ואותו Gil לא הזכיר...

פורסם
  • מחבר

אני פשוט המום מEIM התקשרתי כדי לעשות הזמנה [ההורים שלי לא הכי רוצים לפרסם מספרים] ואז הם אמרו לי שלא מוכרים ללקחות פרטיים ,מה שאני לא מבין למה אני יכול להזמין מהאתר אבל שאני מתקשר אני לא יכול : אני מצטט "אם אינכם מעוניינים להזין את פרטי כרטיס האשראי באינטרנט, ניתן לצלצל למרכז ההזמנות בטלפון 1-800-70-2000 ולבצע את ההזמנה טלפונית.

מרכז ההזמנות פועל בימים א' עד ה' בשעות 9:00 עד 18:00 וביום ו' בשעות 8:30 עד 13:00."

לא כתוב שם שום דבר על זה שלא מוכרים לאנשים פרטים מישהו יודע אז איפה לעזאזל אני יכול לקנות את הרמקולים :'(

פורסם

אני התכוונתי שגם הפורטיסימו2 תומך ב5.1

ואותו Gil לא הזכיר...

פורטיסימו 2 מוציא 5.1 רק מיציאה אופטית,. חייבים רסיבר עם כניסה אופטית שיוכל לפענח את הדולבי דיגיטל ולהעביר את זה לשישה רמקולים.

פורסם

אבל גם הGTXP הוא עם יציאות אופטיות, מה לא?!

ובקשר להזמנה מEIM תגיד להם שבאתר אינטרנט כתוב שאפשר להזמין דרך הטלפון ואם הם בכל זאת מסרבים אז סע אליהם או משהו...

אבל רק שתדע שמבחינת המחיר הם מגזימים לדעתי... תשווה מחירים של ATP3 בינהם לבין פנדה או בינהם לבין INTER SOFT שהם עובדים איתם...

פורסם

אולי כי הם היבואנים? ::)

פורסם
  • מחבר

אבל תשווה גם איכות ,ואתה יודע במקרה איפה החנות נמצאת ?

פורסם
  • מחבר

אולי כי הם היבואנים? ::)

זה בתשובה למחיר ?

אם כן אז היבואן אמרו להיות יותר זול לא ? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים