עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מעבד חזק לoc

Featured Replies

פורסם

אני ממש התרשמתי מהAMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail, עכשיו לגבי הלוח אם, האם DFI Infinity NF4 Ultra שמחירו 690 יהיה מספיק טוב ומתאים למעבד הזה? גם מבחינת oc...

יתאים

וה 3800 לא אוברקלוקר מדהים

מצד שני גם האינפיניטי לא שובר שיאים

אבל שניהם מגיעים יחסית רחוק בהתחשבות בעובדה שאתה מוגבל לליבה ה"פחות חזקה" ושאתה עם לוח Value

פורסם
  • מחבר

אם ה3800 לא אוברקלוקר מדהים תוכלו להמליץ לי על מעבד שהוא תותח לאובר קלוק במחיר של ה3800?

תודה אנשים וזה די דחוף כי אני צריך להזמין את זה.

פורסם

תשמע כשאני אומר "לא אוברקלוקר מדהים" זה אומר שהם סוגרים בערך 2400 לפחות

ובחדשים לפי מה שהבנתי גם יותר

תחשוב שמעבד חד ליבתי במהירות כזאת זה ה 3800+ רגיל (לא כפול)

אם אתה תגיע איתו ל 2600 אז זה כבר מהירות של FX-55 (אם היה כזה עם ליבת ווניס)

בכל מקרה אוברקלוקר מצוין במחיר שלו זה ה 3700 San Diego

מה שישאיר לך גם כסף בצד (בערך 600 שקל)

פורסם
  • מחבר

שמע שניה , את המעבד לא אני קונה ככה שנשאר לי כסף לדברים אחרים.

ככה שאל תמצא לנכון לחסוך, אני פשוט מעוניין במעבד אם הביצועים הכי הכי טובים לoc ולמשחקים כבדים, סרטים, מוזיקה במחיר של עד 400 דולר.

ככה שפשוט תמליצו לי על ההכי טוב, וכן תתחשבו בעובדה שהלוח אם שצריך להתאים למעבד הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או  DFI Infinity NF4 Ultra.

דרך אגב איך המאוורר שמגיע עם ה3800+? שווה משהו או שצריך להשקיע על הביג טייפון בנוסף?

והאם עם ה3700 סן דייגו מגיע מאוורר?

פורסם

האפשרויות בתקציב כזה הן:

Athlon X2 3800

Athlon 64 3700 San Diego

Athlon 64 4000 San Diego

אישית הייתי הולך על ה 3800 הכפול

ואם אפשר להוסיף ספק או משהו מארה"ב זה עדיף

פורסם
  • מחבר

AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail

סבבה אז זה המעבד.

אמממ ספק אני לא אקנה בארה"ב כי צריך להתחשב בזה שמשהו מביא לי תציוד במזוודה וספק בכל זאת זה דבר גדול.

איזה ספק זול, לא ג'נרי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 3500+ Venice 1GHz FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX, לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra וכרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL?

פורסם

יש בשביל זה ת'רד מיוחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים