עבור לתוכן

האינטרנט המהיר החדש 5מגה, שאלה לגבי יצאה לחו"ל.

Featured Replies

פורסם

הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת.

אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף.

תודה.

פורסם

אני חושב שלא יהיו עדיין מספיק אנשים על החבילה הזו שיוכלו לענות לך.

פורסם

אין שום סיבה בעולם שירד הפינג שלך בעקבות המעבר לחבילת ה5 מגה אלא אם כן אתה נוהג להוריד באימיול בזמן שאתה משחק.

פורסם

אין שום סיבה בעולם שירד הפינג שלך בעקבות המעבר לחבילת ה5 מגה אלא אם כן אתה נוהג להוריד באימיול בזמן שאתה משחק.

זה ממש לא נכון. בהחלט יכול להיות שהשתנה לו הניתוב עקב מעבר החבילה.

פורסם

אם כבר אז יש את של HOT עם חצי מגה\מגה upload ... ויש גם כל מיני "תיעדוף פינגים" אבל אני לא ידוע אם זה תכלס יעזור בסופו של דבר

אני מקווה שכן... אחרי הכל מלאי הסרברים בארץ הוא דל מאוד במיוחד במשחקים שלא נחשבים מאוד פופלרים או שהם פשוט לא CS

פורסם

זה ממש לא נכון. בהחלט יכול להיות שהשתנה לו הניתוב עקב מעבר החבילה.

למה שישנו לו את הניתוב כתוצאה ממעבר חבילה? הרי לא משווקים את החבילה כחבילה לגיימרים, אלא כחבילה בעלת קצב גבוה.

פורסם

אני חושש שההערכה שלך אל ספקי האינטרנט ורמת מקצועיותם (שלא לדבר על האכפתיות שלהם) גבוהה מדי. אני ממש בספק אם מישהו שם בכלל חושב על הדברים האלה. סביר יותר להניח שהם מעבירים אותך לשרת אחר עם מעבר לחבילה אחרת ובכלל לא חושבים על זה פעמיים.

פורסם

אני מעריך שפשוט משנים את הגבלות התעבורה בתוכנה.

בכלאופן, גם אם מעבירים שרת/ניתוב, המצב עלול להיות גם יותר גרוע לאחר מעבר חבילה :)

פורסם
  • מחבר

לא מדובר כאן על CS זה דבר ראשון ככה שהסירו דאגה מלבכם, אבל כעקרון כאשר מהירות האפלוד עולה אז הפינג לאירופה אמור לרדת, ועוד אם זה חצי מגה זה אמור להיות משמעותי...

פורסם

אין שום סיבה הגיונית שהפינג ירד

גם קודם היה לך רוחב פס של 12-16KB/s ואם לא הפעלת שום תוכנה זוללת רוחב פס

אז היה לך מספיק מקום בשביל פינגים

כמובן שבתחום המשחקים יתכן שיפור בגלל שרוחב הפס העולה הוגדל אבל בפינגים עצמם לא יהיה הבדל

פורסם

פינגים מושפעים בעיקר מהניתוב ולא מרוחב הפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים