פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים Step 2 Depending on your network setup, you may need to change the LAN IP address of router B. The default is 192.168.0.1. If you are using another router, DHCP server, or Internet connection sharing software, change the LAN IP address of the router to an IP in your subnet (192.168.0.2). The LAN IP address must be static.קודם כל תודה רבהעכשיו, את הקטע המצוטט לא בדיוק הבנתי.הIP של הD-LINK הוא 192.168.0.1 ושל השני הוא 10.0.0.138איזה אני משנה למה?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אתה צריך לשנות את הכתובת בנתב של D-LINK לIP בתוך הטווח כתובות של המודםכלומר 10.0.0.Xותצטרך להגדיר בנתב-מודם שיהיה לD-LINK IP קבועזה מה שאני מבין מהכתוב
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים התכוונת הפוך. רכזת זה HUB ומתג זה SWITCHוירח אפל, למה עדיף SWITCH על HUB במקרה שלו?התכוונתי בדיוק למה שאמרתי, עדיף וקל יותר לקנות מתג (Switch) מאשר רכזת (Hub).
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר רגע רגע רגע אז מה שהבנתי ממה שכתבתם זה שאני לא יכול לחבר נתב לנתב נכון?כלומר אני צריך "מתג" או מה שזה לא יהיה בשביל לחבר עוד מחשבים כלומר להחליף את הנתב הקיים נכון?ועכשיו מגיעה השאלה המתבקשת... על איזה מתג אתם ממליצים? (זו רשת משרדית קטנה של בערך 8 מחשבים)
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים הבנת לא נכוןהנתב שיש לך נשאר במקומואתה קונה מתג של 8 יציאות אחת היציאות של המתג אתה מחבר לנתב הקיים כלומר יורדות 2 יציאותבסופו של דבר המתג מאפשר לך לחבר 6 מחשבים נוספים על מה שיש לך כרגעהמתג הזהhttp://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htmשל השמונה יציאות יעשה לך את העבודה כמו שצריךומחירו כ 100 שקל
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר אני מחברת את הנתב שיש לי עכשיו למתג החדש בכבל רשת רגיל? (ישיר?) ואז למתג מחבר עוד מחשבים?דרך אגב תודה על המתג הוא נראה בנ"ז
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אתה מחבר ביניהם בכבל מוצלב בין חיבור רגיל בנתב לחיבור רגיל במתגאו כבל רגיל בין חיבור רגיל בנתב לחיבור Uplink במתג (במידע וחיבור כזה קיים במתג)יש מצב שאחד או שני המכשירים תומכים בזיהוי אוטומטי של כבל ככה שזה לא חשוב מה תחבר.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר ^^^או קיי תודה....האם המתג הזה תומך בזיהוי אוטומטי? (?EDIMAX Fast Ethernet Switch (8 Port
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווב תודהוכדי להיות בטוח: אם המתג הזה תומך בזיהוי אוטומטי אבל הנתב שכבר יש לי לא תומך אז אני עדיין יכול להשתמש בכבל ישיר?והאם אני מחבר את המתג ואת הנתב ליציאה רגילה של פורט או שיש יציאה מיוחדת?(שאלות סיכום... פה זה נגמר...)
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר תודה לכל מי שעזר... עזרתם לי מאוד.... :yelclap: בזכותכם תגדל הרשת!!!!
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אתם בטוחים ש N-Way Auto Negotiation לא מדבר על Handshake בכל פורט מבחינת מהירות ו Full/Half Duplex? בד"כ זיהוי כבל מוצלב/לא מוצלב מסומן ע"י פונקציה הנקראת MDI/MDI-X.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.