פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים שיהיה לה טווח תדרים מטורףשתיהיה לה האיכות הקולית הכי טובה בעולםאבל ראבק,היא זייפה בהימנון!!
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים היא לא זייפה. היא אילתרה על הבסיס(כמו שעושים בג'אז)אבל זה פשוט יצא גרוע!
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים צודק, אני לא יודע איך היא שרה, כנראה המציאה גירסא חדשה..., לא משנה.., סתם שתדעו ולא תגידו סתם "זמרת גרועה, אהבלה, אין לה כישרון בגרוש"
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר זמרת גרועה, אהבלה, אין לה כישרון בגרוש ;D עריכה: זה שאמר שחרידי לא יכול לשיר היפהופ - MATISYAHU FOR THE WIN :yelclap:
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים היום יש הרבה זמרים וזמרות מגוחחים שנוצרו במיפעלי הסוכר של כוכב נולד ומפיקים שרואים בתחום רק פרנסה ולא תחביב פעם היו זמרים שזכו להצלחה ביגלל כישרון כמו שלמה ארצי ריטה יהודה פוליקר ועוד והיה פחות מיסחור היום יש את רוני סופרביגנז מאיה בוסקילה ועוד זמרים שתפקידם לימשוך ילדות קטנות לצבא המעריצות שלהם כדי שהם יקנו תזבל שהם מוכרים כמו חולצות יומנים וכו ומה לעשות זה עובד אני רק לא מבין למה לוקחים זמרת כזות למישחק כדורגל ריטה או אתי הנקרי עדיפות בהרבה לקהל יעד כזה ואים רוצים לשמח ערסים אז שרית חדד למרות שגם היא ממוסחרת בטרוף בכל מיקרה מגיע לאברהם גרנט העונש הזה ביגלל שהוא פוחד ליתקוף ומיבחינתו תיקו זה דבר טוב וחוץ מיזה יכלו ליבחור יותר גרוע כמו את יעל בר זוהר :lol: :lol:בין היתר היא גם זמרת :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר והנה עוד יצירה ממוסחרת של כוכב נולד. סתם מחקה שירים שאחרים כתבו אני דווקא אוהב את נינט, אמנם היא קצת ממסוחרת, אבל יש לה קול מדהים אגב היו מביאים את פבלו רוזנברג לשיר את ההמנון, זה היה מגניב עריכה: כן גם אני רואה שפם אצל הקופה הזאת :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אז מה אם יש לה קול מדהים. היא חקייניתאני מכיר אנשים שמסוגלים לחזור על יצירות מופת בצורה מעולה עם פסנתר/גיטרה או וואטאבר.זה אומר שהם כוכבים? זה אומר שהם שווים משהו?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מאיה בוסקילה היא לא יותר מאורנג אוטנג צווחני עם חזה גדול. - I.R. Boskila
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר אז מה אם יש לה קול מדהים. היא חקייניתאני מכיר אנשים שמסוגלים לחזור על יצירות מופת בצורה מעולה עם פסנתר/גיטרה או וואטאבר.זה אומר שהם כוכבים? זה אומר שהם שווים משהו?מה הכוונה לחקות, מבחינת קול או מבחינת שירים ? אם קול אני לא מבין אותך כי זה פשוט הקול שלה, אם שירים אני כן מבין אותך, כי עוד לא שמעתי אותה שרה שיר אחד שהיא המציאה...שי גבסו לעומת זאת, כוכב על, מלחין, זמר, הכל ;Dשורה תחתונה:פבלו רוזנברג המלך ;D ;D ;D
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים האמרגן של מאיה ציצקילר הוא גיסו של דוד שלי..היא דווקא ממש חמודה אישית, ויש לה קול מדהים שלא היה מבייש זמרות וותיקות ממנה.זה שהיא עשתה תהימנון גרוע זה משהו אחר [=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.