עבור לתוכן

מאיה בוסקילה - בושה גדולה !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הביאו אותה בכלל?!  :kopfpatsch: היו נותנים לאוהדים לשיר עם החצוצרה והנבחרת כמו תמיד וזהו...

נכון, ככה יותר טוב

• תגובות 69
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הביאו אותם יותר נכון :smile1:

פורסם

לא סתם כתבו בעיתון הבוקר שהשער היה כתוצאה מכך שהצילצולים עוד הידהדו באוזניים של שחקני איי-פארו... :nono:

פורסם
  • מחבר

לא סתם כתבו בעיתון הבוקר שהשער היה כתוצאה מכך שהצילצולים עוד הידהדו באוזניים של שחקני איי-פארו...  :nono:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

חבל שלא הביאו את שלמה ארצי.. בככה המילים שלו לא מוצאות אחד את השניה..

פורסם

חח ראיתם את הצנחן.. העיקר להרשים את האיים (שאפילו אין להם צבא) אבל בתוצאה כזו ? אין לשחקנים שלנו ביצים,

משחקים כדורגל כמו בשכונה. לא נעים לעיניים (וגם לא לאזניים).

פורסם

היא פשוט גרועה!!! :bash:

פורסם

היא פשוט גרועה!!! :bash:

היא יודעת לשיר,אבל לא שירים כאלה,זה כמו שתגיד לאיזה חרדי לזמר שירי היפהופ..........כל אחד והסגנון שלו,השיר שהיא שרה לא מתקרב לסגנון שירה שלה,פשוט עוד דרך להכניס לעצמה כסף ;)

פורסם

מי היא בכלל שנותנים לה במה?? :bash:

פורסם

היא יודעת לשיר ... לסגנון שירה שלה

לא היא לא, ולאיזה סגנון אתה מתכוון בדיוק? זיופים בשילוב עם פוזות של זמרת נשמה כושית?

פורסם

היא יודעת לשיר,אבל לא שירים כאלה,זה כמו שתגיד לאיזה חרדי לזמר שירי היפהופ..........כל אחד והסגנון שלו,השיר שהיא שרה לא מתקרב לסגנון שירה שלה,פשוט עוד דרך להכניס לעצמה כסף ;)

http://www.wimp.com/jewish/

הוא עושה את זה טוב מאוד!

יותר טוב מהרבה אנשים בתחום!

:nixweiss: :nixweiss:

לא היא לא, ולאיזה סגנון אתה מתכוון בדיוק? זיופים בשילוב עם פוזות של זמרת נשמה כושית?

עכשיו שאתה מציין את זה זה באמת נשמע חיקויי עלוב!

פורסם

חחח ענק!

תכלס זמרת גרועה, כבשה תמוזיקה הישראלית בסערה (ככה לא הבינו כמה היא גרועה, גם השדיים עזרו לעניין (בכל מקרה היא מכוערת)) ובאותה צורה היא עפה.

פורסם

באמת היה מגעיל! סתמתי את האוזניים מרוב שזה היה נוראי! היא פשוט מסחרה את התקווה!

פורסם

אני כאחד שבא מתחום המוזיקה מה לעשות גם לא שמעתי אותה שרה את ההימנון ואני מאמין למה שאתם אומרים, אבל! וזה אבל גדול., מילא תגידו שאתם לא אוהבים את הסגנון שירה שהיא שרה(גם אני לא זה בסדר) אבל להגיד שלבחורה אין כשרון זה פשוט בורות!(ולרוב אני לא רציני (ואם לא הייתי מבין גם הייתי צוחק כמו מטורף....) זה פשוט מעצבן אותי כי אני בעצמי זמר) למאיה בוסקילה יש כשרון, היא למדה הרבה והקול שלה מאוד מפותח ובעל איכויות קוליות לא רעות בכלל לעומת הרבה מאוד זמרות בארץ, יש לה עוצמה מדהימה שאין להרבה זמרות והיא מיוחדת במה שהיא עושה.

אז..., כמו שאנחנו צוחקים על אלו שלא מבינים במחשבים..., ככה אני יכול לצחוק על כמה וכמה מכם.

לא משנה, קיצור תמשיכו תדיון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל קחו לצומת ליבכם את מה שאמרתי עכשיו, הכל אמת - בנאדם שמבין יכול לדעת שהבחורה עבדה הרבה מאוד בשביל שיהיה לה כזה תחום קולי(מנעד בשפה מוזיקלית או range באנגלית) אני מעריך את זה.

פורסם

אבל בחייך, קצת כבוד להמנון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים