פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים גועל נפש של ממש!!!! לא הצלחתי לשיר אחרי הקצב המעפן שלה!!! פעם מאריכה את המילה ופעם אומרת את המילה מהר מדי!!! איפה דויד דאור כשצריכים אותו?? :pissed:
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר כן, זה באמת עצבן, היא מקצרת ומאריכה כמו מפגרת וכל הקהל מתבלבל בגללה, אפילו התזמורת
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר שמעתם שבהתחלה הקהל שרק לה בבוז? בצדק! גוש זבל מרוכז חחחחח לא שמעתי נחמד שהוא עשה את זה אבל
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר לא יכלו לתת לה לשיר את ההמנות של איי פארו? :lol: :lol: :lol: אני חושב שהיו צריכים לתת לה לשיר גם במחצית כדי לזעזע קצת את הנבחרת ואולי לשנות להם את דרך המשחק במחצית השנייה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הבנתי... פשוט לא ראיתי את המשחק מההתחלה...אז בקיצור אתם אומרים לי שבעצם עשיתי לעצמי טובה שלא צפיתי מההתחלה?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר הבנתי... פשוט לא ראיתי את המשחק מההתחלה...אז בקיצור אתם אומרים לי שבעצם עשיתי לעצמי טובה שלא צפיתי מההתחלה?לא, דווקא היה משחק מאוד נחמד, הרבה אקשן, אבל מלא החטאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.