פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב)אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיוןאז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים Abit IT7-MAX for sure.שים לב שבלוח אם הזה אין PARALLEL אין COM PORTS (סריאלי) ואין PS/2. יש 10 פורטים של USB ועוד כמה פורטים של FIREWIRE במקום.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים EPOX 4g4a+הלוח הכי טוב!הABIT לא כולל COMS ויציאת LPT כמו שגיל אמרוסתם יש עליה יותר מדי USB....לא אפוקס יש 4 מאחור כך שזה מספיק ואם זה לאמספיק לך את יכול להוסיף עוד שתיים שיש על הלוח.אם אתה רוצה לעשות OC הלוח הזה תומך ב100 במה שאתה רוצה לעשות.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אה ושכחתייש לוRAIDATA133כרטיס רשת+כרטיס קול(5.1)+כרטיס מסך מובנים על הלוחועוד כמה פיצ'רים......Video Review
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר קודם כל תודהמצאתי גם את הלוחSoyo P4S Dragon Ultra FSB533/SIS645/DDR333/Raid133/Audio/Lan/USB2 ממבט ראשון נראה פצצתי אבל איך הוא באמת?אתם יכולים בבקשה להסביר לי על היציאות ושאר הדברים שחסרים לאביט, מה הם נותנים?
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים דבר ראשון עזוב אותך מהלוח של ה SOYOלך על משהו יותר איכותי כמו איפקס.... שיש בואת הציפסט של אינטל 845G וגם פועל על FSB533כמו הלוח שציינת...(וגם שאר הדברים שנמצאים על הלוח שלך שהתלהבת....)וגם הוא לוח עם תמיכה ופופולריות יותר גדולה בכל הקשור לאוברקלוק...באשר לשאלה שלך על הABIT,ללוח של האביט חסר LPT כלומר היציאה למדפסת (או סורק.....) וגםחסר COM שזה כבר פחות שמיש....וגם (אבל בזה אני לא בטוח) לאביט אין יציאה לגויסטיק...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים כמעט כל לוח איכותי כיום מגיע עם Raid ATA133, USB2.0, Sound, LAN.ל-Soyo דווקא יש לוחות מעולים.הלוח הספציפי הזה בנוי על הצ'יפסט של SiS שהוא גם לא רע במיוחד.הלוח של אפוקס דווקא לא כזה להיט לאוברקלוק - חסר לו הקונקטור של ה-12V שמשום מה אפוקס החליטו ללחת בלעדיו, וזה כנראה פשוט לא מספק מספיק מתח.את הפיטצ'רים לכך יש לו, זה כן.בקשר ליציאת LPT של המדפסת ב-Aibt - כל החדשות כבר מגיעות עם יציאת USB שהיא הרבה יותר יעילה.בכל מקרה ל-Abit יש גם לוח מקביל שנקרא Abit BD7-II שהוא עם כל היציאות הרגילות, וגם הוא מעולה.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר מה עם ה IT7 הרגיל איך הוא?אפשר לקבל הסבר על מתחיםלא הבנתי מה הכוונה של 12V
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ה-IT7 הוא דיי יקר.עולה 1050 ש"ח בפלונטר.את ה-BD7-II ניתן להשיג ב-790 ש"ח.הוא פשוט מגיע עם כל הפורטים הישנים שיש בכל הלוחות ובלי החיבורי Firewire.לוחות מעולים שניהם.יש דרישה מסויימת של אינטל לחבר ללוח אם של פנטיום 4 שני קונקטורים, אחד מהם הוא החיבור ATX הרגיל.והשני הוא חיבור שנקרא 12V.ואפוקס משום החליטו שהוא מיותר.ולמספר אנשים יש בעיות עם המהרה של הלוח הזה, וסביר להניח שזה בגלל חוסר מתח כתוצאה מהחוסר של החיבור הזה.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אף אחד עוד לא הוכיח שהבעיות בהמהרה נובעים מכך שאין את החיבור של 12V על הלוח.האיפוקס מצליח להגיע ל-155, בעוד שעל אותו מחשב לוח אחר של אביט הגיע בסה"כ ל-160...למי שיש בעיות עם ה-OC שינסה להוסיף מאורר על הצ'יפסט הצפוני של הלוח. מסתבר שאחת הבעיות היא שהוא מתחמם יותר מדי...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים נכון אף אחד לא הוכיח, אבל זה לא משנה את העובדה שהרבה התלוננו על יכולות ה-O/C שלו.כולל אחד מהפורומים שלנו פה, שלא עבר את ה-2.2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.