פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות.מישהו יודע איך לעזור לי?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אתה ניסית להוריד את tweakUI ? אם לא מצאת , תיצור איתי קשר באיי סי קיו (תודיע לי אם אתה רוצה עזרה בפרטי) כי יש לי את התוכנה הזו ואני אשלח לך אם לא ניסית אותה עדיין. :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אתה ניסית להוריד את tweakUI ? אם לא מצאת , תיצור איתי קשר באיי סי קיו (תודיע לי אם אתה רוצה עזרה בפרטי) כי יש לי את התוכנה הזו ואני אשלח לך אם לא ניסית אותה עדיין. :-\הוא כרגע אמר שהוא ניסה.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אולי תנסה סיסטם ריסטור ? מישהו אמר שהוא ניסה וזה עזר לו ,עשית עידון או משהו לפני שזה קרה תוכנה כול שהי ?
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר א. מספיק להתווכח!ב. שכחתי לציין (או שלא) שזה החל מאז שהתקנתי את WinXP על 2000 - שדרוג. כבר היה לי ב 2000 IE6.אז SysRes לא קשור פה.בבקשה, מישהו... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מוזר שזה קורה להמון אנשים באותו זמן..היתה לי את הבעיה הזאת לפני מספר ימים, מאז הייתי צריך לעשות פורמט.התקנתי מחדש Win2000+SP3 והבעיה נעלמה..נקווה שגם לא תחזור.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר נו סעמק המיקרוסופט האלה :bash: הם מוציאים מלא עדכונים ותיקונים מפגרים שלא מעניינים אף אחד (ע"ע ה DVD של שלגייה ושבעת הגמדים) אבל לבעיות אמיתיות הם לא מסוגלים לעשות כלום! :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים כולם לעבור למוזילה מיד! (יש גירסת ווינדוס, לא חייב לינוקס(אבל עדיף ;D ))חוץ מזה יש למוזילה מלא אפשרויות ממש נחמדות כמו חסימת popups וtabbed browsing שנותן לפתוח כול דף כtab ...מאוד שימושי שפתוחים הרבה מאוד דפים כמו גלישה בפורום.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר ניסיתי את מוזילה כבר.פשוט התמיכה שלה בעברית לא מושלמת לכן בקטע הזה אני מעדיף את IE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.