עבור לתוכן

אתר שומר שבת ... ראיתי הרבה דברים , אבל לא כאלה o_O .

Featured Replies

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפעילים אותו אנשים דתיים...

למה התחרפנו?

הם עשו את השיקול שלהם והם מעדיפים להפסיד כמה לקוחות שירצו להזמין ביום שבת ולשמור על האמונה שלהם...

פורסם

אבל זה אתר אינטרנט, מבחינת הכל אין הבדל אם יש שם עמוד שאומר שעכשיו שבת לבין העמוד הרגיל

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזכור לי , הוא תיפקד בשבתות אחרות בעבר ... אבל פסדר .

פורסם

חחחחח

פורסם

זה לא האתר הראשון שעושה את זה, ואני לא רואה שום בעיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שיש עם זה בעיה ... פשוט פעם ראשונה נתקלתי בזה , ומה שגם , בעבר הלא כל כך רחוק , האתר הזה ספציפית תיפקד בשבתות כמו גדול .

סתם נראה לי קצת מוזר , פתאום לשנות את זה ...

פורסם

מה לא מובן?...

זה רק בגלל שיום הכיפורים קרב (GOD IS BROWSING)... לאחר תקופת החגים הם בטח יחזרו למתכונת המוכרת לכולם.

פורסם

האמת שנכנסתי לפני איזה שבועיים זה גם היה ככה...

פורסם

הדתיים נכנסים ל Truly SAINT-MODE איזה 5 שבועות לפני יום הכיפורים... שיהיה בכיף.

פורסם

חחחחח

פורסם

[ltr]fucked up people, and it's not like it changes anything, if they truly want to go by their religion they should put a scheduled task to shut it off.[/ltr]

פורסם

רואים שלא יצא לך להיות עם דתיים.. :)

אין שום בעיה בזה שהמחשב מחובר לחשמל ופועל, כמו שאין שום בעיה למשל להשאיר פלאפון דולק, או אור דולק, או whatever בשבת.

מה שאסור לעשות זה להשתמש בו, אבל אין שום בעיה עם העובדה שהוא דולק.

גם מקרר למשל נשאר מחובר לחשמל ודולק, ואין שום בעיה עם זה (אגב, יש אנשים שמקפידים ועוצרים את המפסק של האור, בשביל שלא ידלק בו האור כשפותחים את הדלת..)

אתה רוצה לקרוא להם fucked up people, תקרא להם. אבל לפחות מהסיבות הנכונות. כי כרגע זאת פשוט בורות.

"No, that's ignorance... they're ignorant" -מר ג'פרסון, סאות' פארק.

פורסם

הם רוצים למנוע שאנשים יבצעו רכישות בשבת, אז הם מעדיפים לסגור את האתר כולו

שיקולים שנכונים לדעתך ואמונתם (אגב אני זוכר שגם לפני שנה זה היה ככה), ואני לא רואה שום דבר פסול בזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים