עבור לתוכן

סקירה קצרה למסך LCD Viewsonic VP930

Featured Replies

• תגובות 80
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני די בטוח ששני המסכים (PVA) זהים. יש אומנם ל- EIZO חמש שנים אחריות (שלוש מלאות ושתיים חלקיות) אבל מי מיבא אותו לארץ? זה היה חלק חשוב מהבחירה שלי של ה- VIEWSONIC שאותו מייבאת אומניטק. אני גם בספק אם מישהו מהצרפתים באמת בדק את שני המסכים.

פורסם

זהים הם כנראה לא... הפנאל של הVS הוא MVA, מיוצר ע"י AU OPTRONICS, הEIZO הוא PVA, מיוצר ע"י סמסונג...

מדובר באותה טכנולוגיה, בסדר, העניין הוא גם שנדמה לי שEIZO לוקחת את הפנאלים האיכותיים ביותר, אלה שמדורגים +A , מה שמסביר את העובדה שאצלם אחוז המסכים עם פיקסלים שרופים הוא מינימלי, למשל.

בתחקיר שעשה איזה פורומיסט על אחוז פיקסלים שרופים ב VP191, הוא מצא 19%, שזה הרבה מאוד. לקחת את זה כמובן בערבון מוגבל, אבל זה אומר אולי שVS לא מחמירה כמו EIZO על איכות הפנאלים שהיא לוקחת.

פורסם

אף לא אחת מהכתבות היא השוואה בין המסכים.

יש למישהו מושג איך (אם בכלל) מחברים את הממיר של הכבלים לD-SUB של המסך?

פורסם

HOLY אם אין לך את המסך VP930 איך אתה קופץ וישר מחליט שהמסך שלך נותן תמונה טובה יותר?

BYPASS תראה לי הודעה של מישהו בחו"ל שיש לו את שני המסכים והשווה בניהם, קדימה...

בדקתי עכשיו את ה:

Geometry - גיאומטריה

High voltage

convergence - התנגשות, מיקום וכיוון קרניים אלקטרוניות

focus - פוקוס

moire - לא יודע איך להגדיר בעברית

jitter - עצבנות \ רעידות \ תזוזות

readabillty - חדות הכתב

בעזרת הבודק מסכים של נוקיה.

יצא להכל 10 מתוך 10,

מושלם.

אה זה כאילו התוכנה בודקת את המסך ונותנת ציון??

מעניין..

איזה נוקיה זה?

פורסם

היא לא נותנת ציון, היא פשוט מראה לך את הפגמים.

וכשאין פגמים =) 10!

תגידו!! למישהו יש מושג האם הכרטיסים של קריאטיב, ה: X-FI הגיעו לארץ??

יש את זה באתרים של כמה חנויות אבל כולן אומרות שמי שרוצה צריך להזמין את הכרטיס ואין בחנות...

פורסם

ואיך אפשר לדעת אם יש פגמים או לא??

גם זה לא רשום??

בכל מקרה אין אתה יודע שאין לך בעית CONVERGNCE בכל מסך שבדקתי זה נראה אותו דבר בדיוק..

פורסם

האמתי שתמיד היו לי בכל הנתונים בעיות כאלה ואחרות, במסך ה Samsung 959nf היה לי אפשרויות כיוון להכל ככה שלומרות שהיה בעיות בנתונים זה תוקן.

פה פשוט אין בעיות. אין פגמים.

נמסר לי מאיסטרוניקס שבסוכות נכנסים לחנויות הX-FI למי שמעוניין =)

פורסם

אני לא יודע מה לעשות.....התלבטתי בין ה- VP191 לבין ה- VP 930 ואחרי שיחה שהייתה לי עם אומניטק הבנתי שלא ניתן להשיג יותר את ה- 191 אלא רק את ה- 930.

עכשיו הקטע המעאפן הוא שאת ה- 930 לא ניתן להשיג באירופה בשחור( :bash:) רק חצי חצי (רגליים שחורות-מסך אפור) כמו ש SHOCKY הראה כאן, ואין מצב שאני קונה אפור כי עד שאני מוכן להשקיע 3.5K במסך אני רוצה שהוא יהיה גם יפה!

מה אתם אומרים?

:'(    :'(    :'(

***עריכה***

1.אני נורא אשמח אם בעלי המסכים שפירסמו פה כבר תמונות יפרסמו עוד...אולי אני אשתכנע לקנות למרות שהוא בצבע אפור

2.מישהו יכול להסביר לי על BACKLIGHT ועל בעיות שהוא גורם

3.למה לעזאזל אומניטק נותנים אחריות למסך רק מהפיקסל הדפוק ה-7 ???

באירופה זה מהפיקסל ה-1 !

פורסם

3.למה לעזאזל אומניטק נותנים אחריות למסך רק מהפיקסל הדפוק ה-7 ???

באירופה זה מהפיקסל ה-1 !

מי אמר לך את זה?

למיטב ידיעתי אומניטק נותנים שירות במסכי VS החל מהפקסל הראשון.

פורסם

החנות שלי מתחילה לעצבן

אני כבר כמה ימים שומע "מחר זה יגיע"

למישהו יש מושג אם יש חנות בחיפה שיש לה את המסך במלאי?

פורסם

מי אמר לך את זה?

למיטב ידיעתי אומניטק נותנים שירות במסכי VS החל מהפקסל הראשון.

מוקד מכירות ארצי: 9267979-03

פורסם
  • מחבר

למי שמתקשה עם הצרפתית שלו, יש סקירה על המסך (באנגלית!!) של  EIZO S1910 וגם של Viewsonic vp191s (הדגם הקודם). נראה גם אחלה מסך, אבל מישהו יודע מי היבואן של EIZO בארץ ומה האחריות שלו לגבי פיקסלים שרופים? אם זה מישהו מוכר ושמציע אחריות יותר טובה (לא שראיתי), אז תגידו לי כי אני הולך להחליף את המסך:)

זה חוצפה שהיבואן הישראלי גם לוקח כפול כסף מאירופה וגם נותן אחריות גרועה.

לגבי הסקירה באתר prad.de, הציונים של שני המסכים כמעט זהים, חוץ מזה שבאתר מתלוננים על קונטרסט נמוך של הויוסוניק, שהשתפר בדגם החדש ופינות זוהרות. אני ראיתי את התופעה גם במסך החדש שיש לי, אבל רק עם מסך שחור לחלוטין. כששמים סרט או משחק, גם בסטים כהים, זה לא מורגש. לגבי ה- EIZO התלונה העיקרית שלהם זה זוויות צפיה. עם זה ממש אין לי על מה להתלונן עם ה- Viewsonic שנראה טוב גם בזויות גדולות.

הסקירה של ה- EIZO:

http://www.prad.de/en/monitore/review_eizo_s1910-k.html

והדגם הקודם של ה- VIEWSONIC:

http://www.prad.de/en/monitore/review_viewsonic_vp191s-8ms.html

פורסם

אחזור על מה שכבר אמרתי בקשר לאחריות הפיקסלים של VS:

0 פיקסלים (נקודות לבנות/שחורות)

עד שבעה תת-פיקסלים (נקודות צבעוניות כחולות/ירוקות/אדומות)

עכשיו באיזו מידה היבואן בארץ מכבד את המדיניות הרשמית של VS, זאת כבר שאלה אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים