פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובהרציתי לדעת מה דעתכם?בתודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים החסרון היחידי של SYGATE הוא שהתוכנה כבדה יחסית (מעמיסה את המעבד), כל שאר הדברים טובים.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים גם אני לא מבין את האשמה על הכובד, הוא דווקא סביר יחסית לכלל הפיירוואלים המוכרים.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים פיירוול מעולה...ודווקא ממש לא כבד...ניסית להפעיל על P4 2G עם EMULE שמוריד 150K ובנוסף אתה מעביר קבצים גדולים ברשת ?מעמיס על מעבד כמעט ב-100 אחוז.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אצלי משום מה הוא לא מכביד!גם אצלי כבר לא, אבל במחשב ישן (P4 2G) תקע לי העברות ברשת ל-7MB/sec וכאשר הייתי מכבה אותו (EXIT ולא ALLOW ALL) הייתי מגיע בקלותל-10MB/sec.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים גם אצלי כבר לא, אבל במחשב ישן (P4 2G) תקע לי העברות ברשת ל-7MB/sec וכאשר הייתי מכבה אותו (EXIT ולא ALLOW ALL) הייתי מגיע בקלותל-10MB/sec.פנטיום 4 2 GHHZ זה מחשב ישן אתה עושה צחוק? לי יש מעבד אנטיל פנטיום 1.6GHZ יש לי את הסייגט ואני מוריד מהKAZZA ב20-30 Kb בדרך כלל עם הזון אלרם לא הצלחתי בקושי לגלוש על המחשב הזה הוא כבד מדי לך על הסייגט הוא הכי טוב שאני מכיר ואולי הבעיה בכלל באימייל..
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר תודה לכל העונים אז האם הוא יותר טוב מהזון אלארם והאם יש טובים ממנו?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים סיגייט הוא פיירוול מצוין.הבעיה איתו שיש לו באג שיכול לסגור את התוכנה למחצה כך שלא תוכל לראות את הממשק וגם לא תוכל לסגור אותה. קורה לי כל פעם (וכל פעם האינטרנט לא זז בגלל זה).
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים פיירוול מצוין לא כבד (כמו שחלק אמרו פה) נוח יחסית לשימוש ובקיצור מומלץ ביותר
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אוקיי בסך הכול הSYGATE הוא קל,יעיל,פשוט לשימוש, ואין בו בעיות רבות וזאת גירסה חינמיתhttp://www.download.com/3120-20_4-0.html?tag=srch&qt=sygate+personal+firewall+&tg=dl-20קח את 5.6 אני משתמש בו אם יהיה בעיות תבטל אותו ונחפש משהו אחר..בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.