פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אי השימוש ב SMRTDRV תביא להאטה ניכרת רק בחלק של העתקת הקבצים לספרית ההתקנה (בערך כשעה +) במקום 2 עד 3 דקות.פשות תעתיק את SMARTDRV לתקליטון האיתחול ותפעיל אותו לפני פקודת WINNT.EXE
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר כן שמתי לב תודה רבה.זה באמת החלק האיטי בכל הסיפור העתקת הקבצים תודה רבה.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אני בכלל לא הצלחתי להתקין בלי הקובץ הזה...גם אני...אחרי העתקת הקבצים הראשונית והאתחול הראשון, המחשב נתקע...המערכת לא ממשיכה התקנה.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים תודה רבה לעונים. לא שמתי לב אף פעם לשינוי במהירות . תגיד לי מה אתה נורמאלי?? להתקין בלי SMARTDRV?????!?!?! איך אפשר המחשב לא זז!...... למרות שזה רק בחלק הראשוני אבל להתקין בלי SMARTDRV וסיף עוד שעתיים להתקנה......
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים ואם הזמן הוא לא סיבה מספיק טובה בישבילך אז ברוב המערכות אי השימוש בSMARTDRIVE גורם גם לאי העתקתם של קבצים חשובים ולפעמים אפילו לכישלו של כל ההתקנה.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים smartdrv זה תוכנה של מיקרוסופט שמאיצה את ההארד-דיסק בדוס ולכן להריץ אותה לפני התקנת ווינדוס אקספי בדוס זה דבר חכם כי זה יאיץ משמעותית את העתקת הקבצים בתחילת ההתקנה.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים בקרוב מאוד (אולי מחר...) אני אוציא ערכה להתקנת WINXP (דיסקט+דיסק)- הערכה טוענת בין היתראת הSMARTDRV
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים למה שלא תעשה את זה פשוט על דיסק עם אמולציה של 1.44... (ראה nero)לך ל http://www.bootdisk.com בשביל לקבל רעיונות.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני לא עושה זאת מארבע סיבות:1) יש מחשבים עם BIOS שאינו תומך בהפעלה מCD (מחשבים ישנים בעיקר - [הערכה היא בשביל להתקין כל מערכת WINDOWS לא רק XP] ).2) אצל חלק מהמשתמשים הפחות מנוסים יכול להיות שהאופציה לעשות BOOT מהCD אינה פועלת והם אינםיודעים לשחק שם עם ההגדרות- אז שלא יהיה להם בעיה. 3) לא חייבים את הדיסק (למרות שמומלץ מאוד)- אפשר רק עם הדיסקט יש בו מספיק כדי להתקיןאך ברור שאם הדיסק זה יותר קל (כי ישם שם למשל התקנה שעשיתי שמה שהיא עושה זה מכינהה בספרייה הראשיתאוטומטית את הקבצים שצריכים להיות [כמו למשל AUTOEXEC ו CONFIG....]4) אף פעם לא צרבתי BOOTDISK CD, אני לא יודע להתעסק עם זה כלכך אז אני מעדיף ללכת על בטוח.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים היי חברים כבר מיזמן הכנתי לי ערכה שבתוכנה יש גם את SMARTDRV פשוט לא מצאתי מקום נורמאלי להעלותלחץ פהאל תנסו להוריד עם תוכנת הורדה כלשהיפשוט לחצו על הלינק ויפתח לכם חלון חנוסףתהנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.