עבור לתוכן

מחפש נגן לצבא , עם כמה דרישות , 1700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא...

5gb ומעלה

מסך צבעוני

וגם שהסוללה תחזיק הרבה.

זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות.

מבקש המלצות , וסיבות

תודה! :-*

פורסם

*תוכל לקחת את הH-10 ציבעוני....5 ג'יגה.....בקשר לסוללה....אני לא בטוח שזה נחשב מספיק בשבילך...

*תוסיף 90 ש"ח, תקבל את הX5L עם 35 שעות סוללה, מסך ציבעוני, 20 ג'יגה (ועוד אפשר להיתמכח עם באג על המחיר).

*אתה יכול לקחת גם H320 ב1650 ש"ח.

פורסם

עם זה לצבא אז לא הייתי ממליץ בכלל על נגן מבוסס הארד דיסק...

אתה צריך נגן שלא יהיה שביר ושיהיה מבוסס פלאש...

הבעיה עם זה שקשה למצוא נגני פלאש בנפחים כאלו

פורסם

*תוסיף 90 ש"ח, תקבל את הX5L עם 35 שעות סוללה, מסך ציבעוני, 20 ג'יגה (ועוד אפשר להיתמכח עם באג על המחיר).

באיזה מקום אתה מוסיף 90 שקל על H10 ומקבל X5L?

פורסם

התוספת היא לתקציב הכללי ולא ל-H10.

פורסם

אה וואלה לא שמתי לב

ה X5L באמת עדיף יותר מהH10

פורסם

היי אנשים , אני מחפש נגן mp3   , לצבא... 

5gb

תודה!  :-*

מסוכן להביא דברים כל כך יקרים לצבא כי הדברים כאלה מושכים גנבים כמו שחרא מושך זבובים. בהתחלה תוודא שיש לך מקום בטוח לשמור את הנגן (אין לך מושג כמה קל לפרוץ ארונית) ואחר כך תחשוב איך תסתובב איתו בבסיס מבלי למשוך מבטים.

תראה, אני לא מתכון לבאס אותך, אבל צריך לחשוב על זה. יש לנו חייל בבסיס שגנבו לו H10. ואני מכיר עוד אחד שניסו לגנוב ממנו PS2. ואני עוד משרת בבסיס קטן בו כולם מכירים את כולם. בבסיס גדול זה הרבה יותר מסוכן.

פורסם

תראה, מניסיון לצבא (במיוחד בשירות קרבי אבל לא רק) צריך לחשוב על מספר דרישות:

1. אינו שביר - חשוב במיוחד בשירות קרבי, מתניידים כל הזמן לשמירות/מארבים/מעצרים/תרגילים וכו', אינו שביר מתחלק ל-2:

זיכרון - נגנים מבוססי HD אינם מתאימים כלל לשירות קרבי (ובד"כ גם לשירות לא קרבי עקב סיבה מספר 2), תמיד להעדיף נגנים מבוססי פלש.

מסך -   נגנים בעלי מסכים צבעוניים נוטים להיות רגישים יותר לטלטלות ובאופן כללי שבירים יותר (המסך נוטה להישבר יותר), תמיד להעדיף נגן בעל מסך LCD פשוט על-פני הצבעוניים.

2. קטן ונוח לנשיאה - מהסיבות שמנו בהודעות לפני יהיה מומלץ לסחוב את הנגן איתך בכיס כל הזמן, ומן הסתם נגן שנוח לסחוב אותו בכיס יגנב הרבה פחות (ויהיה הרבה יותר נוח להחביא אותו באפוד בשמירות וכו').

3. סוללה - סוללה שתחזיק הרבה זמן הכרחית ותמיד להעדיף נגנים שמשתמשים בסוללות ג'נריות (אצבע 1.5 וולט או AAA) שניתן לקנות בשק"מ או להביא מלאי מספיק של סוללות מהבית - חוסך את כל עניין ההטענה וחושף פחות את המכשיר לגנבות.

כל הסיבות שמניתי מבוססות על ניסיון שלי בשירות.

פורסם

תראה, מניסיון לצבא (במיוחד בשירות קרבי אבל לא רק) צריך לחשוב על מספר דרישות:

1. אינו שביר - חשוב במיוחד בשירות קרבי, מתניידים כל הזמן לשמירות/מארבים/מעצרים/תרגילים וכו', אינו שביר מתחלק ל-2:

זיכרון - נגנים מבוססי HD אינם מתאימים כלל לשירות קרבי (ובד"כ גם לשירות לא קרבי עקב סיבה מספר 2), תמיד להעדיף נגנים מבוססי פלש.

מסך -   נגנים בעלי מסכים צבעוניים נוטים להיות רגישים יותר לטלטלות ובאופן כללי שבירים יותר (המסך נוטה להישבר יותר), תמיד להעדיף נגן בעל מסך LCD פשוט על-פני הצבעוניים.

2. קטן ונוח לנשיאה - מהסיבות שמנו בהודעות לפני יהיה מומלץ לסחוב את הנגן איתך בכיס כל הזמן, ומן הסתם נגן שנוח לסחוב אותו בכיס יגנב הרבה פחות (ויהיה הרבה יותר נוח להחביא אותו באפוד בשמירות וכו').

3. סוללה - סוללה שתחזיק הרבה זמן הכרחית ותמיד להעדיף נגנים שמשתמשים בסוללות ג'נריות (אצבע 1.5 וולט או AAA) שניתן לקנות בשק"מ או להביא מלאי מספיק של סוללות מהבית - חוסך את כל עניין ההטענה וחושף פחות את המכשיר לגנבות.

כל הסיבות שמניתי מבוססות על ניסיון שלי בשירות.

בתור חייל אני מסכים לחלוטין. גם אני חושב שעדיף לקנות נגן פלאש. ראיתי פלאשים של IAUDIO בנפח 2GB.

פורסם

בפחות מ1700 תוכל לקנות פלאש של 2 ג'יגה שיתאים לצרכים שלך בצבא

פורסם
  • מחבר

הבנתי , זה פשוט בשביל חבר שלי לא בשבילי.

אז אני אתן לו את ההחלטה הסופית.

אתם אומרים אם זה מבוסס HD

אז

X5L

ואם זה מבוסס פלאש , אז מה לקחת?

כדי שאני יהיה סגור על :

HD : X5L

vs.

___ : Flash

פורסם

IAUDIO G3

פורסם

IAUDIO U2 2G

פלאש הרבה יותר חמוד מ G3.

פורסם

אבל סוללה פחות חמודה מהG3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים