עבור לתוכן

מה אתם חושבים על אסוס {איכות, פילטרים}

Featured Replies

פורסם

דיי כבר לרגת על אסוס יש להם אחלה מוצרים במחירים גבוהים!

מי שיש לו כסף לבזבז שיקנה איזה deluks נחמד מי שלו שילך על שאר החברות המצויינות!

• תגובות 51
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש להם מוצרים טובים

אבל במחירים מטורפים

פורסם

אין בימינו שום דבר מיוחד ב VIVO שזה כל ההבדל בין ה DELUXE לבין ה PURE אצל אסוס.

לכולם יש VIVO ואין סיבה לזרוק כסף על הכרטיסים שלהם.

במחירים שהם מוכרים MX440 אפשר לקנות GF3 TI200 מחברות אחרות (טובות).

המחירים שלהם ללא שום בסיס, מי שיש לו עודף כסף עדיף שיזרוק את הכסף מהחלון מאשר לתת אותו לחברה בחו"ל ללא שום תמורה הולמת.

הכרטיסים שלהם לא רעים בכלל, רק לא מצדיקים את המחיר.

פורסם

חבר'ה בבקשה תפסיקו להשוות את ASUS ל MSI :P :P :P :P :P

אולי ASUS יקרנים והמחיר לא משתווה למחיר אבל הם לא בינוניים ! ממש לא!

ואגב מחיריהם של ה MSI ממש לא זולים! עדיף לקנות SUMA ולדעתי SUMA היא ברמה גבוהה יותר מ MSI

פורסם

אפשר גם אפשר להשוות את אסוס ו MSI. הם מייצרים מוצרים כמעט זהים חוץ מהצבע האדום המגניב של MSI ובנדל התוכנות/משחקים של MSI.

אין לאסוס שום יתרון על MSI וזה כולל איכות ייצור.

השם הטוב של אסוס בתחום כרטיסי המסך מגיע מסיבות "היסטוריות" (שנתיים שלוש במחשבים זה היסטוריה).

כאשר NVIDIA רק היו בתחילת דרכם ASUS היו בין הראשונות שאימצו אותם, עד אז השחקניות הגולות בתחום כמו CREATIVE, HERCULES, DIAMOND התרכזו בשבבים של 3DFX.

אסוס ניצלו היזדמנות והצליחו בגדול.

אסוס בהחלט כן ממוצעת בימינו, זה לא שהם איבדו מהאיכות אלא שהתחרות סגרה את הפער והוסיפה עליו ללא תגובה הולמת של אסוס.

פעם פער האיכות של אסוס היה גדול והמחיר הגבוהה היה מוצדק, מאז חברות כמו גיגהבייט, סולטק, אפוקס וגם MSI גורמים למחירים המופקעים של אסוס להיות בלתי ריאלים.

אפשר לראות בהרבה בדיקות שאסוס לא תמיד במקום הראשון בביצועים (ברוב הפעמים למעשה) ושבמקרה ויש המלצה של הכותבים לקנייה המשתלמת אסוס מזמן לא ברשימת המומלצים כי זה לא משתלם.

יש חברות גרועות (inno 3D, PC Partner, Palit ועוד כמה כל כך קטנות שלא נראה כרטיסים שלהם בימי חיינו).

ביחס אליהם אסוס טובה, אבל ברמה שבה אסוס נמצאת יש תחרות קשה והם רק עוד חברה טובה, לא משהו יוצא דופן.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם המוכר שאלתי אם יש לו עוד חברות והוא התחיל לדקלם כל מיני שמות משונים אז אמרתי ניקח אסוס והוא מוכר לי אותו במחיר של 250 $ זה מחיר טוב?

פורסם

250$ ל GF4 TI4400 זה טוב אפילו לחברות דפוקות, לא ברור למה כל כך זול אבל אם הוא רציני תקח.

הוא אמור לעלות בסביבות ה 280$.

פורסם

דיי כבר לרגת על אסוס יש להם אחלה מוצרים במחירים גבוהים!!!!!!!!

מי שיש לו כסף לבזבז שיקנה איזה deluks נחמד מי שלו שילך על שאר החברות המצויינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי תפסיק לכתוב הודעות סתמיות ומעצבנות?

ותעשה לעצמך ולנו טובה, תוריד את כמות סימני הקריאה, זה כואב ומעצבן בעיניים.

עומר

פורסם

מי שיש לו כסף לבזבז שיקנה איזה deluks נחמד מי שלו שילך על שאר החברות המצויינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עומר

נכון, אוווור....!

פורסם
אסוס ו MSI. הם מייצרים מוצרים כמעט זהים

נו בטח שהמוצרים שלהם זהים אבל האיכות לא! :nono: ואני מדבר כך כי ראיתי את ASUS בפעולה על המחשב שלי ! ואני לא יפסיק להגיד ש ASUS היא חברה טובה! :)

פורסם

ראית MSI על המחשב שלך?? :jump::bash: :AR15:

ו-maphisto ממתי יש לכרטיסים של MSI יש VIVO?? זה מגיע רק עם הTI4600 שלהם...

דרך אגב, כמה חיבור VIVO אמור לעלות?

פורסם

זה לא משהו שאתה יכול להוסיף אח"כ.. זה בא קבוע על הכרטיס.

פורסם

עומר

נכון, אוווור....!

לאוניד שתוווווווווווווווווווווווווק

נ.ב

שונה!

פורסם

האמת שלכמעט כל כרטיסי MSI יש VIVO שזה לדעתי אחד היתרונות הגדולים שלהם.

אם אני לא טועה היחידים שאין זה G4 MX400\420.

וG4 TI4200.

לכל השאר (אפילו הרבה מה G2 ) יש VIVO.

פורסם
אסוס ו MSI. הם מייצרים מוצרים כמעט זהים

נו בטח שהמוצרים שלהם זהים אבל האיכות לא! :nono: ואני מדבר כך כי ראיתי את ASUS בפעולה על המחשב שלי ! ואני לא יפסיק להגיד ש ASUS היא חברה טובה! :)

אם תקח כרטיס מקביל של MSI עם אותו צ'יפ ואותה כמות זיכרון אני מבטיח לך שבחיים לא תדע את ההבדל.

כרטיסים של חברות שונות לא מראים יותר מ 3% הבדל בביצועים, זה ממש לא משהו שניתן להבחין בו.

לא יודע מה היה לך לפני ה MX של אסוס, לדעתי היה לך כרטיס כל כך ישן שפשוט התלהבת מההבדל, אבל זה בשום אופן לא קשור לעובדה שהכרטיס הוא של אסוס, GF2 MX זה GF2 MX ולא משנה מאיפה הוא הגיע (מבחינת ביצועים טהורים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים