פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מראש על העזרה בנושא
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפי מה שאתה מתאר זה בעיה של התחממות השאלה (כמו ששאלת חח) היא מה מתחמם שגורם לבעיה (מעבד/כרטיס מסך כוכו)... בשביל להיות יותר בטוח תבדוק קצת יותר לעומק (גם תביא קצת יותר פרטים).. תבדוק כמה הטמפרטורה של המחשב (מעבד/כרטיס מסך/לוח וכוכו).. יש לך עוד מאווררים במארז חוץ מזה של המעבד והכרטיס מסך (לא ממש מכיר את המארז שלך אבל אני בטוח שהוא בא עם עוד איזה מאוורר)... ואם כן איך הסירקולציה במארז?? וישומים כבדים אתה מתכוון למשחקים/תוכונת 3D וכו??? ואחרה כמה זמן הוא נתקע בדרך כלל (פעם בשעה/5 דקות וכו...??)..
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר תבדוק שהגוף קירור יושב טוב על המעבד ושיש מגע בינהם..אני אנסה..בעקרון המחשב עכשיו במצב שדלת אחת שלו פתוחה קבוע...ויש לי שני מאווררים על הספק של אנטק..ומאוורר 120 מ"מ נוסף מתחת לספק שמוציא אוויר..על הכרטיס מסך אין מאווררים זה גוף קירור דיי גדול..אני אנסה למצוא לינק לתמונה של הכרטיס מסך..והוא נתקע אחרי רבע שעה שאני באמצע משחק...משהו כזה...אני מרסטרט ואז אני רואה שהטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40-42 מע'ובמצב מנוחה 32-34 מע'סיבובי מאוורר על המעבד לדקה הם 2400-2500 במצב מנוחהוהמאוורר השני ( ה120 מ"מ) הם 1200-1300 לדקה..מקווה שזה יעזור במשהו ..ושוב תודה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפי דעתי תריץ לופים של 3dmark05 וprime953dmark כנראה יש בעיות התחחמות בכרטיס מסךprime95 כנראה המעבד
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר לפי דעתי תריץ לופים של 3dmark05 וprime953dmark כנראה יש בעיות התחחמות בכרטיס מסךprime95 כנראה המעבדהיי..תודה על העזרה..לא ממש הבנתי איך אני משתמש בפריים הזאתי...אם תוכל להסבירובעבר הרצתי תוכנות אחרות שבודקות מאמץ מעבד והם גם תקעו את המחשב..אז אולי הבעיה במעבד...ואם כן מה אני אמור לעשות?, אני עדיין בתקופת אחריות על כל הרכיביםוהנה תמונה של כרטיס המסך שלי, ואין לי מושג איך אני בודק טמפ' עליו..למעבד יש לי את איזי טיון 5 שבא עם הלוח אם[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים קנה מאוור בגודל המקסימלי שאתה יכול לשים על הקירור מכל צד כן שתי מאוורים ואז הטמפרטורה אצלך תיהיה אידאליט ואפילו תוכל לעשות אוברקלוק יפה לכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.