פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים YOU GET WHAT YOU PAY FOR - או במילים אחרות תתרחק מהדבר הזול וקנה גיימפד נורמלי ואיכותי יותר.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר YOU GET WHAT YOU PAY FOR - או במילים אחרות תתרחק מהדבר הזול וקנה גיימפד נורמלי ואיכותי יותר. מה כבר יכול לקרות ? : : :
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים קנית פעם גיימפד זול? אתה יודע מה קורה לאחד כזה אחרי נפילה או אחרי כמה חודשים של שימוש? תאמין לי שזה לא שווה את זה ועדיף להוסיף כסף ולקנות משהו קצת יותר איכותי.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תמיד מחייך צודק,חבר שלי קנה בדיוק אותו דבר וזה חרא של GAMEPAD הכפתורים כל פעם נתקעים בפנים ואי אפשר לשחק ככה,תשקיע עוד קצת ותקנה GAMEPAD יותר איכותי של חברה איכותית
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר יש לי גיימפאד של MICROSOFT, נהרסו לו הdirection keys. לא אכפת לי, אני גם ככה בצבא עוד חודשיים אז לא ייצא לי לשחק הרבה השאלה מה הכפתור הזה עושה... וSPEEDLINK חברה גדולה ואיכותית, פשוט הדגם הזה הוא בין הזולים שלה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אני לא מצליח למצוא שום שימוש לכפתור הטורבו הזה כי הוא לא קיים בגיימפאד אחרים ולכן זה תמוה שפתאום יוציאו גיימפאד עם כפתור משפר ביצועים במחיר זול והגיימפאד היקרים והאיכותיים לא יעשו שימוש בכזה כפתור. כמו כן כל סידור הכפתורים הוא זוועתי ונראה לא נוח במיוחד.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר אני לא מצליח למצוא שום שימוש לכפתור הטורבו הזה כי הוא לא קיים בגיימפאד אחרים ולכן זה תמוה שפתאום יוציאו גיימפאד עם כפתור משפר ביצועים במחיר זול והגיימפאד היקרים והאיכותיים לא יעשו שימוש בכזה כפתור. כמו כן כל סידור הכפתורים הוא זוועתי ונראה לא נוח במיוחד.מצאתי עוד גיימפאד שיש לו כפתור TURBO אחד וכפתור AUTO.. מה לעזע...בכל מקרה , למה נראה לא נוח ? דווקא נראה לי מאוד מאוד נוח
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אני זוכר כפתורים כאלה מימי קונסולות ה-16 ביט העליזים... 8) בדרך כלל כפתור טורבו מתרגם לחיצה ארוכה על כפתור לסדרת לחיצות מהירה. (יעיל למשחקי יריות והאבקות). לא אהבתי להשתמש בהם כי אני לוחץ מהר יותר לבד זה לא משפר ביצועים במחשב :kopfpatsch:
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אני זוכר כפתורים כאלה מימי קונסולות ה-16 ביט העליזים... 8) בדרך כלל כפתור טורבו מתרגם לחיצה ארוכה על כפתור לסדרת לחיצות מהירה. (יעיל למשחקי יריות והאבקות). לא אהבתי להשתמש בהם כי אני לוחץ מהר יותר לבד זה לא משפר ביצועים במחשב :kopfpatsch: אז אם יש גם AUTO וגם TURBO, מה זה AUTO ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.