עבור לתוכן

למישהו יש מושג מה עושה הכפתור TURBO בGAMEPAD הזה ?

Featured Replies

פורסם

YOU GET WHAT YOU PAY FOR - או במילים אחרות תתרחק מהדבר הזול וקנה גיימפד נורמלי ואיכותי יותר.

פורסם
  • מחבר

YOU GET WHAT YOU PAY FOR - או במילים אחרות תתרחק מהדבר הזול וקנה גיימפד נורמלי ואיכותי יותר.

מה כבר יכול לקרות ? ::) ::) ::)

פורסם

קנית פעם גיימפד זול? אתה יודע מה קורה לאחד כזה אחרי נפילה או אחרי כמה חודשים של שימוש? תאמין לי שזה לא שווה את זה ועדיף להוסיף כסף ולקנות משהו קצת יותר איכותי.

פורסם

תמיד מחייך צודק,חבר שלי קנה בדיוק אותו דבר וזה חרא של GAMEPAD הכפתורים כל פעם נתקעים בפנים ואי אפשר לשחק ככה,תשקיע עוד קצת ותקנה GAMEPAD יותר איכותי של חברה איכותית

פורסם

החברה זו לא הבעיה,הדגם הוא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי גיימפאד של MICROSOFT, נהרסו לו הdirection keys. לא אכפת לי, אני גם ככה בצבא עוד חודשיים אז לא ייצא לי לשחק הרבה :hi:

השאלה מה הכפתור הזה עושה...

וSPEEDLINK חברה גדולה ואיכותית, פשוט הדגם הזה הוא בין הזולים שלה

פורסם

אני לא מצליח למצוא שום שימוש לכפתור הטורבו הזה כי הוא לא קיים בגיימפאד אחרים ולכן זה תמוה שפתאום יוציאו גיימפאד עם כפתור משפר ביצועים במחיר זול והגיימפאד היקרים והאיכותיים לא יעשו שימוש בכזה כפתור. כמו כן כל סידור הכפתורים הוא זוועתי ונראה לא נוח במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא שום שימוש לכפתור הטורבו הזה כי הוא לא קיים בגיימפאד אחרים ולכן זה תמוה שפתאום יוציאו גיימפאד עם כפתור משפר ביצועים במחיר זול והגיימפאד היקרים והאיכותיים לא יעשו שימוש בכזה כפתור. כמו כן כל סידור הכפתורים הוא זוועתי ונראה לא נוח במיוחד.

מצאתי עוד גיימפאד שיש לו כפתור TURBO אחד וכפתור AUTO.. מה לעזע...

בכל מקרה , למה נראה לא נוח ? דווקא נראה לי מאוד מאוד נוח

פורסם

אני זוכר כפתורים כאלה מימי קונסולות ה-16 ביט העליזים... 8)

בדרך כלל כפתור טורבו מתרגם לחיצה ארוכה על כפתור לסדרת לחיצות מהירה. (יעיל למשחקי יריות והאבקות).

לא אהבתי להשתמש בהם כי אני לוחץ מהר יותר לבד :)

זה לא משפר ביצועים במחשב :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני זוכר כפתורים כאלה מימי קונסולות ה-16 ביט העליזים... 8)

בדרך כלל כפתור טורבו מתרגם לחיצה ארוכה על כפתור לסדרת לחיצות מהירה. (יעיל למשחקי יריות והאבקות).

לא אהבתי להשתמש בהם כי אני לוחץ מהר יותר לבד :)

זה לא משפר ביצועים במחשב  :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אז אם יש גם AUTO וגם TURBO, מה זה AUTO ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים