פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני צריך לדעת אם Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב. מחירו 450 זול יחסית.למי יש אותו? האם המארז שקט יחסית? קראתי שיש בו קירורו מסוים, וגם צג של טמפרטורה, אז בקיצור האם שווה לקנות את המארז הזה?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים האמת שזה המארז שאני חולם עליו ;Dיש לו מן יופי כזה מיוחד, ויש בו צג טמפ' כמו שאמרת עם 2 קונטרולרים לשליטה במהירות הסיבוב של המאווררים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים האמת שזה המארז שאני חולם עליו ;Dיש לו מן יופי כזה מיוחד, ויש בו צג טמפ' כמו שאמרת עם 2 קונטרולרים לשליטה במהירות הסיבוב של המאוורריםהייה לחבר שלי הם נידפקים מהר הם מאוד רגישים פעם פעמיים סיבבחתה חזק מידי הם נישברים לפי דעתי יש במחירים האלה מארזים הרבה יותר טובים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הייה לחבר שלי הם נידפקים מהר הם מאוד רגישים פעם פעמיים סיבבחתה חזק מידי הם נישברים לפי דעתי יש במחירים האלה מארזים הרבה יותר טובים beauty > all :lol: אבל כל אחד והטעם שלו ;D
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר במחיר הזה יש את ה-SUNBEAM TRANSFORMER שטוב ממנו.לא אמרו שהסאנבים מרעיש כמו מנוע של מטוס?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אז ב450 שקל אני רוצה המלצה למארז טוב, יפה, גדול הגודל מאוד חשוב, אההה ושיהיה יפה עם חלון.על מה ממליצים?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר איך המארזים של Supertalent? אם הם טובים ומשתלמים מבחינת הגודל והאיכות תמליצו לי על דגמים
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אם לא חשוב לך רעש אז תקנה מארז כמו שלי (sunbeam טרנספורמר)אפשר להשיג אותו בנועה מחשבים ב-400 שחוראיתי שאתה רוצה מארז גדול >אז הוא בכלל טוב בישבילך כי הוא עעננקק!! ומקורר מאוד טוב!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אם לא חשוב לך רעש אז תקנה מארז כמו שלי (sunbeam טרנספורמר)אפשר להשיג אותו בנועה מחשבים ב-400 שחוראיתי שאתה רוצה מארז גדול >אז הוא בכלל טוב בישבילך כי הוא עעננקק!! ומקורר מאוד טוב!ואם חשוב השקט אז על איזה מארז ענק ומקורר אתם ממליצים?ודרך אגב אפשר פשוט להחליף תמאוור של הסאן בים למאוור שקט אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.