פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים דווקא לפי דעתי הם עושים טעות אם הם יורידו את השיפורים של המכוניות מהמשחק הזה בגלל שזה מה שהרוב אהבו במשחק האחרון.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפי מה שנראה הם לא החליפו מנוע וזה הולך להיות אותה גברת בשינוי אדרת(או שמה זה - הדרת) ולמה?, זה פשוט כמעט אותה גרפיקה עם עוד כמה אפקטים של DX9 ופשוט סביבת מירוץ שונה..., גם לפי איך שנראה הולך להיות למשחק HDR...ולמרות זאת..., תשאירו לEA שכמעט על כל מחשב הכי גרוע שיש(וכן אני מדבר גם על מחשבים עם FX5200 ואפילו פחות טובים) זה יעבוד סביר על הגדרות בינוניות ב800X600.., שלא לדבר על 6600GT וכרטיסים ברמתו.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים 1. התמונות לא הרשימו אותי במיוחד, נחכה למשחק...2.זה כבר הכותר השמיני בסדרה?מה, לא נמאס להם?ראה ערך "פיפא" \ "דה סימס".
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפי מה שנראה הם לא החליפו מנוע וזה הולך להיות אותה גברת בשינוי אדרת(או שמה זה - הדרת) ולמה?, זה פשוט כמעט אותה גרפיקה עם עוד כמה אפקטים של DX9 ופשוט סביבת מירוץ שונה..., גם לפי איך שנראה הולך להיות למשחק HDR...ולמרות זאת..., תשאירו לEA שכמעט על כל מחשב הכי גרוע שיש(וכן אני מדבר גם על מחשבים עם FX5200 ואפילו פחות טובים) זה יעבוד סביר על הגדרות בינוניות ב800X600.., שלא לדבר על 6600GT וכרטיסים ברמתו.חבל שזה ככה ...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אממ מקווה שיחדשו משהו זה באמת מתחיל לשעמם. ונראה לי שזה יהיה יחסית כבד,את הקודם עשו כבד לא יכלתי להפעיל על 6AA
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים את הקודם עשו כבד לא יכלתי להפעיל על 6AA שזה די הגיוניP4 2.8 800MHZDDR400 512ASUS 9600XTABIT IS7-EMAG 796FD2_FLAT DIAMONDTRONשכחתי עוד משהו? Smiley
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים בטח יעבוד טוב אבל לא יודע, אנשים בבקשה דרישות מערכת בבקשה!!! :please: ללא ספק אחד הדברים הכי מעצבנים היום - יצרני משחקים פשוט לא מפרסמים דרישות למשחק - או שזה רק EA :
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים פשוט בגלל חברות כרטיסי המסך שמייצרות כל פעם כרטיסי מסך חדשים ככה אנחנו כל הזמן חיים במתח אם יעבוד או לא כרטיס שמפעיל עכשיו משחק על הגדרות טובות לא יהיה הרבה זמן ככה משום שכל הזמן מוצאים כרטיסים חדשים מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.