פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך.אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר אוקי.יש פתרון.לכל מי שהייתה לו בעיה כמו שהצגתי, אני עכשיו מביא את התשובה:המחשב שלי->איחסון->ניהול דיסקים->חלון תחתון בו כתוב כמה מקום נותר להקצאת דיסק->לחיצה ימנית על העכבר->מחיצה חדשה...->מכאן הדרך קלה מאוד. עולה האשף ו.. זהו. קצת לשנות דברים לכתוב כמה מקום להקצות.זהו.מי שלא הבין בדיוק מוזמן לפנות אלי. אני אשלח לו תמונות.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יש תוכנה קלה לשימוש אבל מאוד מסוכנת אם לא יודעים להשתמש בה שנקראת PQMAGIC 7 קל להשיג אותה ומומלץ מאוד ללמוד עליה היא שימושית מאוד בכול הקשור למחשב בהצלחה.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יש תוכנה קלה לשימוש אבל מאוד מסוכנת אם לא יודעים להשתמש בה שנקראת PQMAGIC 7 קל להשיג אותה ומומלץ מאוד ללמוד עליה היא שימושית מאוד בכול הקשור למחשב בהצלחה.קל להשיג ?איפה בדיוק משיגים ? וכמה עולה להשיג אותה ?
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אם אתה רוצה שהיא תעלה היא תעלה לך אני לא יודע אם היא תוכנת פרייוואר אבל תחפש לה גירסאת הדגמה או משהו כזה
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים התוכנה לא פועלת בווינדוס!!איזו תוכנה ? Partition Magic 7.0 ? בטח שעובדת. זו התוכנה הטובה ביותר היום לטיפול במחיצות. איך לא תעבוד ?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני הורדתי אותה אתמול והיא עובדת רק בדוסלא היא לא.כנראה לא הורדת את התוכנה הנכונה.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים יש לה Tool מיוחד בשביל הדוס.אבל היא גם עובדת יופי בכול הגרסאות של הווינדוס(הגירסה האחרונה, 7 כמדומני.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.