פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים זה הדבר שאני הכי שונא....ביולוגיעעע בעעעע צריך אולי לסדר את זה כדי שיצא חלבון או משהו כזה? עריכה: עשיתי לפני איזה חצי שעה את 14 ואני לא זוכר איך משהו עובר עלי טוב נו שיהיה 15 עריכה2: האא אוקי נזכרתי....זה היה קל
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לא הבנתי מה זה 7?התשובה היא סוג של שפהאפשר לפתור את זה לפני אותיות ראשונות
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים התשובה היא סוג של שפהאפשר לפתור את זה לפני אותיות ראשונותלא הבנתי, יאללה תן את התשובה וזהו...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים נו באמת 6 זה בדיחה ב-7 תחבר את האותיות הראשונות של המילים באנגלית אגב מישהו מוכן להגיד לי אם הוא רואה פה משהו....(אני גרוע בדברים האלה) יש לי הרגשה אולי 6? סורי לא שמתי לב שפתרו כבר.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים רואים פה כלב.. משהו כזה.. אולי זה כבשה קטנה..כן זה כלב. כבר אמרו לי.תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אבל מה זה 7 לעזעזל?!עריכה: לא משנה פתרתי, רמז למי שלא פתר, זו שפה במחשבעכשיו נתקעתי ב10, מה אני עושה שם עם המורס?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים ניסיתי בעברית ובאנגליתמשמאל לימין ולהיפךהתייאשתי...(מצד שני, אולי זה בגלל שאני ער 36 שעות)
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הא? זה שתי מילים באנגלית... נורא פשוט, מה הבעיה?אני יודע אבל לא יצא לי נכון אז בגלל זה אני שואל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.