עבור לתוכן

דיברתי הרגע עם טכנאי מחשבים והוא סתר את מה שהצאתם לי..):מומחים בנושא MB,מעבדים..

Featured Replies

פורסם

לפותח הת'ראד, אני בטוח שהטכנאי שלך לא טיפש ולא מנסה לשקר אותך, אבל אני אומר לך בתור טכנאי בעצמי, שאם אתה לא משתדל כל הזמן להתקדם על הטכנולוגיה אז אתה נשאר תקוע עם דיעות מפגרות מאחורה. הוא אמר לך את הדברים הללו לא מזדון, אלא פשוט כי הוא כנראה לא יודע יותר טוב וכל הדברים שהוא יודע על AMD הוא בטח שמע מאנשים אחרים. פגשתי אנשי מחשבים מבריקים, שמבינים מצויין בארכיטקטורות מעבד של אינטל אבל שלא יודעים אפילו לאיית AMD...

העיקר שתיקח דברים בפרופורציה.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. מעבדי AMD 64 לא עובדים כמו שצריך עם לוחות אם של DFI, לקנות רק לוחות של ג'יגבייט

2. המארזSunBeam Transformer Black case לא מתאים למעבד AMD

3. יש ספקים מיוחדים של AMD

4. מעבד AMD עובדים יותר טוב רק עם לוחות אם AGP

נו באמת :silly: אלה דברים שאומרים מחוסר ידע?

מחוסר ידע אומרים: "תשמע, אני חייב לבדוק את זה ואני אחזור אליך"

פורסם

זה חוסר ידע משולב בידע לא נכון והרבה בטחון עצמי עם קצת שוויץ :)

יש הרבה אנשים שמתקשים להגיד לאנשים אחרים: "אני לא יודע". לי אישית זה מעולם לא קרה כי אני יודע הכל.

פורסם

יש הרבה אנשים שמתקשים להגיד לאנשים אחרים: "אני לא יודע". לי אישית זה מעולם לא קרה כי אני יודע הכל.

"הרבה ביטחון עצמי עם קצת שוויץ". ;)

בכל אופן, אדם (הוא טכנאי, לא סתם מישהו שלא יודע מה זה מחשב) שאומר לך שמעבדים של AMD לא מתאימים למארז מסויים, הם צריכים ספקי כוח מיוחדים, ושהם עובדים טוב רק עם לוחות-אם של Gigabyte עם AGP, הוא לא אומר לך את זה מתוך בורות (אלא אם כן הוא ממש, אבל ממש דביל מושלם). הוא אומר לך את זה כאשר הוא משקר לך במצח נחושה, בכוונה ברורה לעשות עליך קופה.

לפותח הת'רד, אני במקומך הייתי מאבד את מספר הטלפון של אותו טכנאי, וממליץ לכל החברים שלי להתרחק ממנו.

פורסם

פייייה כמה בולשיט... אני מת על ת'ראדים כאלה של "טכנאים"!! :lol:

פורסם

אלוהים יציל אותי (או אותך יותר נכון)... כמה שטויות אלוהים ישמור...

תן לי את הטלפון של הטכנאי שלך מישהו צריך לנער אותו ומהר, אל תחשוב אפילו לקחת ברצינות כל עצה שהוא הביא לך... אפילו שהוא חבר ויש לו אצלכם וותק בראש ובראשונה הוא רוצה כסף וכסף קל... לא ניראה שטכנאי מחשבים 10 שנים יכול להגיד כאלה דברים מפגרים... (במיוחד הקטע עם המארז) מה זה השטויות האלו?! הלוחות הם לוחות ATX מה זה השטות הזאת...

ממש מעצבן לקרוא כאלה דברים.. מה שטכנאים עושים בכדי להרוויח כסף קל.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה ציפית שיגידו לך?! תעשה מה שהטכנאי אומר?? :bash:

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני חייב להגיב כאן.בקשר לטכנאי המפגר כמובן.

גם אני בקרוב קונה מחשב ודיברתי עם טכנאי וגם הוא דיבר שטויות אולי לא כמו הטכנאי שלך אבל מטומטם לא קטן,קבלו כמה דברים שהוא אמר לי:

אמרתי לו שאני רוצה לקנות את הלוח DFI INFINITY והוא אמר לי למה לך לקנות לוח מחברה לא מוכרת,עדיף לך לקחת לוח של ASUS.

עוד משהו אמרתי לו שאני רוצה לקנות את הכרטיס X800GT והוא אמר לי שבאותו כסף אני יכול לקנות כרטיס הרבה יותר חזק:RADEON 9800XT 512MB :lol: :lol:

ועוד משהו אחד מצחיק הוא אמר לי שלא כל מעבדי הATHLON 64BIT באמת תומכים ב64BIT הוא אמר שסתם רשום שם 64 זה קשור למשהו אחר.

בקיצור טכנאי מפגר.

אולי שנינו דיברנו עם אותו טכנאי??

פורסם

LOL רק ראיתם את המילה טכנאי ומלאתם 7 עמודים.... :smile1:

אבל מה הייתם עושים בלעדיהם? :D אם הם לא היו לא היה לכם על מי לרדת........ :hat:

פורסם

LOL רק ראיתם את המילה טכנאי ומלאתם 7 עמודים.... :smile1:

אבל מה הייתם עושים בלעדיהם?  :D  אם הם לא היו לא היה לכם על מי לרדת........ :hat:

תמיד אפשר לרדת על בלונדיניות. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים