עבור לתוכן

דיברתי הרגע עם טכנאי מחשבים והוא סתר את מה שהצאתם לי..):מומחים בנושא MB,מעבדים..

Featured Replies

פורסם

לצערי אתה צודק ויש די הרבה טכנאים שעושים כך. מעניין אבל למה הם לא שמים ספק כח איכותי שהרי הוא עולה יותר ולכן הם ירוויחו יותר מזה.

למה? ספק טוב עולה להם 300 או 400 שקל? צריך להרוויח עליו? קשה לשכנע אנשים להשקיע בספק. קשה להילחם מול IVORY וחלקם הלא קטן לא יודע בכלל שיש אופציות טובות יותר מ LG TECH. חוצמזה, חלק לא קטן של האנשים קונה לפי תקציב. כלומר, ההפרש בין התקציב לעלות זה מה שהטכנאי מנסה למקסם ואיך יעשה זאת עם אנרמקס ו X800GTO2?

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה זה המון, אתה לא תופס תגודל, סתכל על זה כרבע טרה.. מקסימום זה לא בורח תראה שלא מספיק לך, תקנה עוד אחד..

פורסם

זה הקטע

אני עומד להעמיס עליו פול תכני HDTV

ועוד אעשה מנוי לUSENET

ועדיין, 250GB זה בכלל לא מעט.

עולה לך כסף לחכות? אתה יכול רק להרוויח.

פורסם
  • מחבר

אבל תראו

סרט באיכות HDTV אחד ... גודלו בערך כ15-17GB

אז ב250 אחד יכנסו בערך רק 15 סרטים כאלה... ואי אפשר עדיין לצרוב אותם כי לא יצאו עדין מדיות BLUE RAY

בקשר למפרט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר תודה על התגובות גם אני התעצבנתי שהוא אמר לי את זה בטלפון אבל רצתי שתאשרו לי את זה

בעקרון המפרט שבחרתי הוא:

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX

E6

Sunbeam Transformer BLACK

FSP 350W

DFI LanParty UT NF4 Ultra-D

קרור למעבד - TT BigTyphoon או AC Freezer 64

Radeon X800GTO2 Sapphire

WD 250GB X2

-----------------------------------------------------------

בעקרון זה המפרט...

אני רוצה לעשות OC רק למעבד ולכרטיס מסך שיהיה לי יותר שיפור שאני אשחק במשחקים כבדים.....למשל דום 3,BF2,HL2 ועוד משחקים שיצאו בעתיד הקרוב

אני לא רוצה לשבור שיא עולם בOC, אלא רק ללעלות לכמה שצריך שלא יהרס לי נגיד עם המעבד לFX-55 או טיפה פחות, כי אני לא אובקלוקר, בחיים לא עשיתי אז בגלל זה אני מפחד...

אני צריך המללצה לזכרונות 512X2

ושאלה - כדאי לקחת להוריד אולי הארדיסק אחד, ולהוסיף כסף לכרטיס מסך? אם כן? אז כדאי לקחת כבר לוח אם תומך SLI?

תודה

הוא בסדר? אפשר דעות?

פורסם

בעקרון זה המפרט...

אני רוצה לעשות OC רק למעבד ולכרטיס מסך שיהיה לי יותר שיפור שאני אשחק במשחקים כבדים.....למשל דום 3,BF2,HL2 ועוד משחקים שיצאו בעתיד הקרוב

אני לא רוצה לשבור שיא עולם בOC, אלא רק ללעלות לכמה שצריך שלא יהרס לי נגיד עם המעבד לFX-55 או טיפה פחות, כי אני לא אובקלוקר, בחיים לא עשיתי אז בגלל זה אני מפחד...

אחי עם כרטיס נחמד שכזה ומעבד יפה בצירוץ של לוח אם של DFI  אתה אפילו לא צריך לעשות OC.  אני מריץ את BATTLEFIELD 2  בהגדרות מאוד גבוהות עם R9800PRO ומקבל בערך 30 FPS שזה לא הכי הרבה אבל יפה מאוד. הכרטיס שלך טוב בערך פי 2.5 משלי.

פורסם

מפרט סבבה על זיכרונות אני לא יכול להמליץ כי אני גם בדיוק מחפש..

בקשר לסרטים אתה רוצה לעשות סיפריה? סליחה על הבורות מה זה HDTV?

אני מנחש שזה HD טלויזיה חחח שיהיה מובן.. מה זה בגדול?

פורסם
  • מחבר

מפרט סבבה על זיכרונות אני לא יכול להמליץ כי אני גם בדיוק מחפש..

בקשר לסרטים אתה רוצה לעשות סיפריה? סליחה על הבורות מה זה HDTV?

אני מנחש שזה HD  טלויזיה חחח שיהיה מובן.. מה זה בגדול? 

קנינו לא מזמן מסך פלאזמה תומך HDTV

High-Definition TV

שידור באיכות אחרת, רואים מממש ממש יפה

בגלל זה שוקל המון

זה משהו עם קווים 1080i

http://www.cnet.com/4520-7874_1-5102926-1.html

יש עוד דעות על המפרט

עם הכרטיס מסך קירור משהו

פורסם

מפרט טוב, ול-OC תצרף את הביג טייפון.

פורסם
  • מחבר

ואם לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות OC

ואני רוצה כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים

אז מה לשנות במפרט

פורסם

קודם כל, אם אתה חושב על OC למעבד ולכרטיס מסך, אז תעלה לרמה של X850XT ולכן דרוש ספק חזק יותר לטעמי.

אני הייתי לוקח איזה אנרמקס 420 אן אם אתה לחוץ בכסף אז לפחות אחד מאלה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3917

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3918

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016

את ההפרש לספק חזק יותר אפשר לממן ע"י זה שלוקחים שני דיסקים של מאתיים במקום שניים של 250 (שים לב שבהפרש המחיר שהוא כ 310 שקל אפשר כמעט לקנות 80 גיגה כך שהמחיר ל 100 הגיגה הנוספים לא ממש "מפתה").

לגבי זכרונות ולוח. אם אתה לא מתכוון לקחת BH5 ולהעלות את המתח בצורה מטורפת ולקרר את כל הסיפור כמו שצריך, אז אפשר לקנות לוח זול יותר (ועדיין טוב) וזכרונות DDR400 רגילים כמו סמסונג או טווינמוס.

למשל :

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996

פורסם
  • מחבר

כמה זמן לוקח בערך לחניויות כמו noacomp\pandas\KSP לעשות משלוח לרמת גן

אם הרבה זמן כמו שבוע

אז עדיף שתביא לי לינקים מLOGICPC

עכשיו בקשר ללוח אם...אני רוצה לוח אם טוב מאוד, כי עדיין הלוח אם זה החלק הכי חשוב במחשב,

עם המעבד 3000 E6 939 לאן כדאי להגיע כדי לקבל תוצאות יפות מבחינת ביצועים ולא מבחינת שיאים, כדי שיהיה לי קל כי עדין זה ייההיה האוברקלוק ה1 שלי בלי שיקרה משהו רע

וכרטיס מסך אני מעדיף להגיע לX850XTPE אז צריך ספק חזק יותר אוקיי

כמה עולה האנמרקס 420 N ,

אז מה ההמלצות ללוח אם מצוין שלא שלא יקר יותר מידי שאפשר איתו להגיע עם GTO2 לX850XTPE

ואפשר דגם של 512X2 זכרונות?

תודה רבה על התגובות המהירות

פורסם

לגבי ספק- יש את ה HEC 425W ב 330 ש"ח ב KSP, ספק משובח

לגבי האנרמאקס- ראיתי רק ב 480 שקל ומעלה......

כרטיס מסך- תתחיל במהירות סטוק, תעלה בהמשך, זה גם ככה כרטיס מאוד חזק

לי יש את ה Powercolor X800GT 256mb שחלש ממנו ב 20 אחוז בערך (בסטוק) והכל עובד מצוין על רזולוציות גבוהות עם הכל במקסימום. גם BF2

פורסם

לגבי ספק- יש את ה HEC 425W ב 330 ש"ח ב KSP, ספק משובח

לא הייתי מתקרב אליו, הוא מרעיש כמו גהינום..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ על ספק אחר טוב שלא יהיה יותר מידי יקר שיחזיק את המערכת?<?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים