עבור לתוכן

לוח אם לסלרון?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה?

אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות.

תודה!

פורסם

TUSL2-C של אסוס בשביל סלרון טואלטין

פורסם

איזה סלרון?

פורסם

אם אתה רוצה להקטין את העלות לך על דיורון

פורסם

אינטל הוציאה ציפסט מסוג 845G הכולל יציאה למסך (אפשרות לחסוך כרטיס מסך , לא מתאים לגיימרים כן מתאים למחשב משרדי ולמי שגולש באינטרנט ועדיין אפשר להתקין אצלו כרטיס מסך משובח אם רוצים :) ).

שים לב לא 845GL שלא מאפשר התקנת כרטיס מסך על הלוח אם! :nono:

אתה מחפש דברים מובנים אז יש ללוחות הללו כרטיס קול מובנה,כרטיס LAN מובנה וכאמור כרטיס מסך מובנה ;D

מתאים לזכרונות מסוג DDR

לוחות אם מתאימים יש כלהלן

ל- ABIT

MSI 845G Max-L 533MHZ

EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ

GIGABYTE GA-8IGX DDR 845G

אפילו אינטל INTEL BROWNSVILLE D845GBV למי שלא רוצה בוודאות לעשות O.C ...

ועוד ;D ;D ;D

ובמחירים של 680 עד 800 ש"ח :hi:

הערה חשובה - הלוחות כוללים סוקט של 478 כך שזה מתאים לסלרון 1.7G ומעלה שעולה 580 ש"ח בלבד .

אם אתה רוצה חנויות שמוכרות זאת חפש בZAP רשום שם 845G ותופתע כמה יש ואצל מי...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. בדקתי תצורה עם ה-845G וזה יוצא בסביבות 2200. לא נורא בכלל אבל האבא היה מעדיף לשלם פחות על המחשב שלו... :)

אוקיי, הנה מה שאני צריך: כמו שאמרנו מערכת סלרון. הזיכרון יהיה DDR... בקשר לכל השאר אני לא יודע. הרכיבים הם מארז, לוח אם [עדיף מובנה עם כ. מסך וקול...], מעבד, זיכרון, הרדיסק ומודם בפחות מ-2000 שקל... קחו בחשבון שהמחשב ישמש ב 99% מהזמן לאינטרנט ואופיס.

שוב תודה על העזרה :smoke:

פורסם

איזה סלרון? עם זה עד 1.7GHZ אז אתה צריך סוג לוח אחד. עם זה 1.7-1.8GHZ עד כל לוח בפנטיום 4 יתאים.

פורסם
  • מחבר

הסלרון שיכנס בתקציב :)

אם אפשר לבנות מערכת עם הסלרונים המהירים בפחוץ מ2000 אז יופי..

אבל אם לא אז אני פשוט יקח את הדגם האיטי יותר.

פורסם

הקונפיגורציה הכי זולה היום היא שילוב של סלרון טואלטין 1.2Ghz ולוח אם TUA266 של ASUS שיכול לעבוד עם זיכרונות SDRAM או DDR PC2100.

פורסם

לדעתי AMD יהיה יותר יעיל..

אבל זו רק דעתי..

AMD Duron 1200mhz

Gigabyte ATI Rage 32mb

ECS K7S5A

Tsunami Virgo 300W

Mushkin 256mb PC2100 266mhz

Maxtor 20gb 5400RPM

סה"כ: 1970 ש"ח.

אם ניתן להשקיע קצת יותר, אז הארד דיסק Seagate 40GB Barracuda IV 7200RPM יעלה את המחיר ל-2068 ש"ח.

עריכה: אופס שכחתי את המודם.. בהה תוסיף עוד איזה 70 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים