פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים איזה אכזבה המשחקמאוד מאוד כבד, הגראפיקה לא ציפיתי לראות כלכך יפה אבל חרא גראפיקהמאוד קל שיחטפו לך את הכדור, לעשות תרגילים זה קשה , כי יש גם את כפתור SHIFT גם Z וגם C וכל אחד נמצא במקום אחר, עדיף כולם בSHIFT כמו ב2005בקיצור אכזבה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני לא מבין מה אתה בוכה, אז המשחק קצת כבד אז תשנה רזולוציה תוריד קצת גרפיקה, אני עם פנטיום 4 מעפן 2.4 וכרטיס 9700 רגיל מריץ את המשחק די טוב חוץ מאיטיות רק כשהמשחק מתחיל ורואים את כל האיצטדיון אז זה הופך להיות קצת איטי. עם פילטרים 4 ו-4 ו-1280X1024, ולגבי המשחקיות נכון שקשה לשמור על הכדור וחוטפים לך אבל צריך ללמוד לשחק ותלוי איזה קבוצה אתה בוחר ואיזה מערך, אני דווקא די נהנה מהמשחק זה מאוד קרוב למציאות כל מה שהם עשו שם זה ממש מזכיר את האיצטדיונים הגדולים באירופה רק תלמד לשחק ותאמין לי שתהנה.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים לא רציתי אפילו לבדוק אותו נמאס כבר מהפיפא תמיד אותו דבר וזה משעמם..... לפחות NBA נחמד
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מי משחק FIFA כשיש PES? נסה פעם אחת ולא תחזור ל-FIFA לעולם.תומך.אבל זה רק אני או שהרמה שם קשה יותר מפיפא?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הא רק תלמד לשחקבטח מדבר התותח שלנו בפיפא הא?ילפי דעתי המשחק מאכזבאני עושה לך בית ספר עם יד אחת קשורה מאחורי הגב גרינגו.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אני עושה לך בית ספר עם יד אחת קשורה מאחורי הגב גרינגו.חחח כה?אני עושה לך תיכון עם אצבע שבורה אחת ששאני בנתיים מזיין באורגיה ועם עין אחת על המסך
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים חחח כה? אני עושה לך תיכון עם אצבע שבורה אחת ששאני בנתיים מזיין באורגיה ועם עין אחת על המסך לא אתה לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.