פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים חחח קבלו בopposites תרגיל 2חחחחחחחחחחחחחח וואי גדול!http://www.e-2005.de/potw/pro-noob.jpg
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים ואייייי אחי הרגתה אותי זה כזה חזקקקקקקקק....חחחחחח :xyxthumbs: :xyxthumbs: :lol: :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים לא יודע מה קשור "מכור למשחקי רשת", אבל בהחלט: אם שיחקת פעם משחקי רשת..(כגון cs) אז הייתה רואה שכל שנייה מישהו אומר NOOB....
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אם שיחקת פעם משחקי רשת..(כגון cs) אז הייתה רואה שכל שנייה מישהו אומר NOOB....מה הקשר ?גם משתמשים שם כל הזמן במילה lol, זה אומר שזאת "מילה של משחקי רשת" ?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אם מתפלספים על זה אפשר להגיד שאנחנו משחקים בלכתוב הודעות בקבוצות דיוןאז כן
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מה הקשר ?גם משתמשים שם כל הזמן במילה lol, זה אומר שזאת "מילה של משחקי רשת" ?תאמין לי שרושמים noob וlol הרבה יותר במשחקי רשת....אבל זה לא קשור לדיוום....
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני מתפלא עליכם, אנשים בזון, שרואים את זה פעם ראשונה.זה ישן כל כךךך!!בכיתה ט' עשיתי את זה ודברים דומים לזה במבחנים באנגלית.דאמט זה ישן כל כך.אבל חזק בטירוף! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.