פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודעואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלאבבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשהתודההמדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ההשקעה היא יפה. אבל הרמה נמוכה מאוד, הרבה דברים ממש לא מדוייקים ואתה גם מטעה בדברים אחרים. דבר ראשון, הרשת הזו מתייחסת רק לICS, וחשוב שתציין את זה. נעזוב לרגע את שגיאות הכתיב והאיות. בחלק הראשון אתה אומר משהו על הSUBNET שדרכו מגלים את כתובת הרשת. על מה אתה מדבר לעזאזל?מה עם התקנת דרייברים לכרטיס רשת? זה שהאייפי שלך לא משתנה גורם לך להיות חשוף לפריצות? מה עם כתובת GATEWAY למחשבים? איך הם יידעו עם מי לדבר בדיוק?יש לך מה הרבה מה ללמוד, אבל אתה בכיוון. תקרא פה את הסטיקי על הכנת רשת, ותראה את ההבדלים בעצמך. אבל בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה. בן כמה אתה?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר 16 מזה שער בחירת המפדל GATEWAY? ומזה DNS? בעע השקרא המדריך דפוק.. רק השנה התחלתי ללמוד את זה ושנה שעברה קצת SUBNET שאמרתי שאמרת הסבנט מגלה את הכתובת רשת אמרת מה לעזאזל והוא באמת מגלה לך את הכתובת רשת וגם דרכו אתה מגדיר רשת מזה ICS? למה פה הוא הוריד את הV ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.