עבור לתוכן

איך עבר עליכם החג?

Featured Replies

פורסם

התמלאתי,חשבתי אני הולך להתפוצץ,אכלתי בי שתיים ממה שאני אוכל בדרך כלל(ובדרך כלל אני אוכל המון)

נראה לי אכלתי 5 קילו של אוכל :P

פורסם

כנ"ל כאן כמו CLEAR PROJECT...רק שאני קינחתי בהתחלה של וירוס :-\

פורסם

היה נחמד...

היום הייתי משעה 12:00 ועד עכשיו ביער בן שמן,היה כיף...3 משפחות..

אני על המנגל..

benshemen2jc.th.jpg

חחחחחחחח מה אתה רציני האיתה במרחק 20 מטר ממני.

פורסם

Holy shit, I miss mangal. We had a bar-b-q here but it's not the same. Some bloody electric grill and I'm saying - shit, lemme teach you folk how to make a real mangal - an Israeli mangal! The woman says "I'd love to but my husband doesn't want to mess with all the coal and stuff...". That's so wierd. In Israel, men fight over who's gonna stirr up the Mangal and show his masculine grilling skills while here... Pffft.

But then I was at some open-air punk/oi concert 3-4 weeks ago and it was awesome and they had a BBQ there too, was lots better. But the meat veriety is sure better here and the best sausages ever. YUM! So tasty they don't even need ketchup!

פורסם

תני לי לנחש, הרכב שלו היה שרוט וחבוט כולו... או שלא שמתן לב לזה כי :

א. היה לילה.

ב. זה בסה"כ עברי לידר.

ג. זה באמת רק עברי לידר.

אני פשוט זוכר שהוא פעם אחת ניסה להחנות ת'רכב שלו (סיוויק האצ'באק) מול הקיוסק וכולה היתה חבוטה לגמרי...

:lol:היה לילה.

יש לי םשוט חיבה מיוחדת לעיברי לידר שאמר לי פעם שאני אצליח בחיים בזכות החיוך שלי והעיניים שלי.

פורסם

:lol: :lol:

איזה משפט מצוץ מהאצבע זה :lol:

פורסם

:lol:היה לילה.

יש לי םשוט חיבה מיוחדת לעיברי לידר שאמר לי פעם שאני אצליח בחיים בזכות החיוך שלי והעיניים שלי.

טוב בהתחשב בנטיותיו המיניות זה באמת מחמאה כי הוא לא סתם ניסה להתחיל איתך ;D

פורסם

החופש עבר יותר מדי מהר...

מחר יש יום ארוך (עד 5) ומבחן באלקטרוניקה ובוחן במתמטיקה תאחלו לי בהצלחה  :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים