פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים תישמע, אם המפרט שלך אף מישחק לא ירוץ כמו שצריךלפני שאתה קונה משהוא , תחשוב על מחשב חדש
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים BF2 יריץ VOODOO 3??? יואו אני נקרע פה!לVOODOO 3 יש 16MB זיכרון ואילו באטלפילד 2 דורש 128MB.ואם מעבד כמו שלך?שמע בלי להעליב המחשב שלך כבר לא מציאה והוא לא יכול להריץ משחקים ברמה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר במקום לחשוב על המחשב שלי הנוכחי, אפשר קצת לחשוב ולשער אולי אני קונה מחשב חדש? אקיצר, אני קונה מחשב חדש אחרי סוכות. נחזר לעניינו, השאלה במקור.. אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים תודה
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים במקום לחשוב על המחשב שלי הנוכחי, אפשר קצת לחשוב ולשער אולי אני קונה מחשב חדש?אקיצר, אני קונה מחשב חדש אחרי סוכות.נחזר לעניינו,השאלה במקור..תודהאם ככה אז תיקנה באטלפיאלד2 ,בדיוק עכשיו יצאה עידכון גירסא חדששאמור לסדר כל הביעות שהיו עד עכשיו
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אם ככה אז תיקנה באטלפיאלד2 ,בדיוק עכשיו יצאה עידכון גירסא חדששאמור לסדר כל הביעות שהיו עד עכשיוולהוסיף חדשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.