עבור לתוכן

Powercolor X800GT 256mb- פתיחת צינורות אפשרית?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לשאול אם יש צינורות לפתוח ב Powecolor X800GT 256mb ואם כן, למה זה ישתווה/יהפוך? שווה את הטרחה?

פורסם

בגרסת הGT אין מה לפתוח אלא רק בGTO2

פורסם

האמתי שיש מה לפתוח וזה אפשרי, אבל רק לאוברקלוקרים מאוד חזקים...

אתה צריך להוסיף לכרטיס מתח מPCI-E ולעשות LASER CUT על הליבה... וצריבת ביוס.

מה שכן, הPOWERCOLOR נחשב לכרטיס בעל תכונות אוברקלוק מדהימות והרבה יותר טובות מהספיר, אז הייתי פשוט עושה אוברקלוק לרמה של X800XL...(לדעתי לא תהיה לך בעיה כלכך להגיע לשם...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, את כל הקטע של להלחים פה שם סבתא סבא פריגשרוינה אני מעדיף שלא |:

בשביל להגיע לרמה של X800XL אני רק צריך ביוס חדש ו OC? (שמעתי וראיתי בעצמי שהקירור בכרטיס הזה אדיר. הוא גם שקט מאוד)

נגיד ואני רוצה לעשות את ה OC, מה אני צריך בדיוק וכמה לאברקלק? (יצרתי פועל של אוברקלוק :] )

תודה :]

פורסם

אני עם כרטיס בדיוק כמו שלך הגעתי ל 615 יציב לליבה ו1160 יציב לזיכרון...( :silly:) והוצאתי

ב3DMARK 03 10100 נק'

אבל זה היה בתוספת מאוורר.... תעשה OC דרך ATI TOOL זו תוכנה טובה מאוד...ואל תשכח להפעיל שם את הניטור טמפ'

ואל תצרוב ביוס חדש לא צריך

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה מצפה לראות את המחשב שלך זועק לעזרה ולמזגן :]

אוקיי, רגע, זה היה בתוספת מאוורר איפה? ???

המארז שלי מקורר היטב (HEC 6A19 עם 2 מאווררי 120 מ"מ)

אז איזה OC לא רציני אני יכול לעשות שיעלה את הכרטיס לאיזו רמה? תודה לעונים

נ.ב- איזה מהכרטיסים יותר טוב? של Powercolor או של Sapphire? אני קניתי Powercolor והוא סאפייר, הוא טוען ששלו יותר טוב למרות שהעובדות (ומבחני הביצועים) מוכיחים אחרת

פורסם

ב GT הם יכולים להיות שווים או שה PowerColor יהיה עדיף

כי ה PowerColor מגיע רק עם R480 לעומת ה Sapphire שמגיע עם שלל ליבות, ואחת מהן היא R480

פורסם
  • מחבר

בארץ ה Sapphire (גם זה שהוא קנה) נמכר עם ליבת R420

אז עזרו לנו בבקשה ליישב את המחלוקת :]

פורסם

אני עם כרטיס בדיוק כמו שלך הגעתי  ל 615 יציב לליבה ו1160 יציב לזיכרון...( :silly:) והוצאתי

ב3DMARK 03 10100 נק'

אבל זה היה בתוספת מאוורר.... תעשה OC דרך ATI TOOL זו תוכנה טובה מאוד...ואל תשכח להפעיל שם את הניטור טמפ'

ואל תצרוב ביוס חדש לא צריך

מה זה ATI TOOL ?

RADEONATOR או זה שמגיע עם הדרייבר בCONTROL PANEL ?

פורסם

יש גרסא מיוחדת של CLUB3D שנותנת ליבה R480 ו16 צינורות תקינים שצריך רק צריבת ביוס

פורסם
  • מחבר

ממש קשור :s05:

שאלתי לגבי אוברקלוק או פתיחת צינורות לכרטיס שכבר קניתי, לא לגבי קניית כרטיס!

אני אודה מאוד למי שעונה

פורסם

גם אותי זה מעניין לדעת

הבנתי שכעיקרון לכרטיס יש 12 צינורות וארבע מהם לא פעילים כי בהתחלה ATI חשבה לשווק את הכרטיס עם 12 צינורות

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים