עבור לתוכן

ריכוז ביקורות למשפחת X1xxx

Featured Replies

פורסם

והוא יצא כבר?

יש עליו כבר פרטים כולל  OC ובנצ'ים?? ופי דעתך כמה יעלה בארץ והאם זה הפרש ביצועים ענקי בינו לבים X1800XL כמו המחיר

והאם יש הבדל בי X1600XT 256 MB\128 לבין X800GTO2\X850XTPE

• תגובות 103
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי דעתי, כל הליין די מאכזב...

אני כבר הזמנתי 7800GT וחששתי שאולי עישתי טעות, עכשיו לא רק שאני רואה שלא עשיתי טעות, אני שמח שלא חיכתי ואז גם הייתי מתאכזב.

מה גם שיש עוד חודש וחצי עש הכרטיסים יצאו ושלא נדבר על עד שהם יגיעו לארץ.

לצערי ATI שוב מאכזבת.

התימחור פשוט לא מצליח להתחרות עם NVIDIA. מה גם שכח פלטפורמת ה CrossFire עוד כל כך בחיטוליה, שאני לא רואה שום בן-אדם נורמלי מתקרב אליה בחודשים הקרובים.

כרגע, כמו שאני רואה את זה NVIDIA עם ידה על העליונה.

פורסם

NVIDIA עם ידה על העליונה? ממש לא. העובדה היא שה-X1800XT מנצח את ה-7800GTX ברוב המבחנים הכבדים (כמו למשל רזולוציה של 1600X1200 עם 4XAA) ובחלק נכבד מהמבחנים הרגילים (על רזולוציות יותר נמוכות ובלי פילטרים). ה-X1600XT מראה שהוא כרטיס מצויין שיחליף מספר כרטיסים בשוק ה-MID RANGE.

פורסם

איפה אתה רואה שהX1600XT מצוין?

פורסם

שימו לב גם שאיכות הפילטרים טובה (הרבה) יותר וזה מה שמוריד קצת מהביצועים.

והביצועים העלאיים בFEAR הם הודות לFCU המצויינת שATi הכניסו בR5XX, זה בעצם מה שעושה את ההבדל ונותן כוח עיבוד שיידרים כל כך עצום.

הG70 זה סה"כ NV40 על סטרואידים, לא יותר, אין בו שום דברים מהפכניים או לוגים שנותנים לו בוסט, הוא מבוסס על "כוח" ולא על "מוח" (למרות שגם זה לא מדוייק, הALU והROP שלו מעולים), הוא כמו מנוע 6 ליטר לא כ"כ יעיל לעומת הR520 שהוא מנוע 3.5 ליטר מאוד מאוד מתוחכם ויעיל.

פורסם

הX1800XT אכן מנצח ברוב המבחנים אך לא לשכוח שהוא יהיה זמין רק ב15 לנובמבר...

עד אז NVIDIA תוציא את הדרייברים החדשים שלה מסדרה 80, מה שכנראה יהפוך את הקערה על פיה ויותן לה שוב את היתרון...

כמובן שגם ATI תשחרר דרייברים לכפולי הליבה אך זה לא ידוע לי שיצא בקרוב...

פורסם
  • מחבר

X1600XT הולך להיות כשלון השנה.

הוא מתומחר כמו 6800NU וחלש ממנו משמעותית. שלא לדבר על X800GTO שאוכל אותו חי.

פורסם

X1600XT הולך להיות כשלון השנה.

הוא מתומחר כמו 6800NU וחלש ממנו משמעותית. שלא לדבר על X800GTO שאוכל אותו חי.

מסכים איתך

אחרי שראיתי את הבנצ'ים של X1600XT אני עדיין הולך לקנות X800GTO2....

פורסם

נכון, בעיית הזמינות זה באמת מה שיהרוס מאוד לATi.

ותזכרו גם שהדרייברים העכשיויים הם בטא וגם רק עוד 2-3 סטים של דרייברים ינצלו את הR5XX כמו שצריך, וכמו כן nVIDIA הולכת לשחרר את ה80.XX שאמור להביא שיפור ביצועים משמעותי לGF 7.

פורסם

מסכים איתך

אחרי שראיתי את הבנצ'ים של X1600XT אני עדיין הולך לקנות X800GTO2....

איפה ראית בנצ'ים של X1600XT?

אני מתלבט בין X800GTO2 אליו

פורסם

הGTO2 עדיף עליו אפילו בסטוק, שלא לדבר על זה שעם צריבת ביוס פשוטה אתה מקבל 16 צ"ע מלאים ועם OC אתה עובר את הX850XT.

פורסם

אבל הוא תומך בDX 9B ולא C

ולא בשאדו 3 הזה

פורסם

אבל הוא תומך בDX 9B ולא C

ולא בשאדו 3 הזה

זה משפיע הרבה?

פורסם

עדיף X850XT מומהר (GTO2 לאחר OC ופתיחת צינורות) עם תמיכה בכל אופציות הפילטרים החדשות (כן, הוא תומך בזה ביחד עם הR5XX ואפילו הR3XX יתמכו בזה בסטי דרייברים הבאים) מאשר כרטיס שחלש בהרבה ולא מתמודד טוב עם פילטרים ואפילו שיידרים.

בנתיים המיינסטרים של ATi לא נראה כ"כ טוב, לדעתי המיינסטרים של nVIDIA (למרות שלא ידוע עליו כלום) יהיה חזק ועדיף משל ATi, ואולי לאור זה נזכה בקרוב לראות כרטיס מיינסטרים מבוסס R580?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים