עבור לתוכן

מה אתם חושבים על לוח epox ב- 135שח?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק

הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח

העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה

מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה

יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה)

אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות.

מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?

פורסם

זה לוח משומש?

פורסם
  • מחבר

הם טוענים שלא

אבל לך תדע

מישהו אצלם אמר לי שאלו לוחות שהם הביאו כרזרבה ללוחות באחריות

פורסם

שמע במחיר כזה אין ממש מה להפסיד.

פורסם

יש מה להפסיד, יש את ה135 ש"ח האלה.

זה נראה מאוד מוזר משהו.. קודם כל, אני לא חושב שאפשר להשוות בכלל את הepox שהם הציעו לך מבחינת ביצועים ללוח הקודם.

שנית הייתי ממליץ לך לבדוק עוד אפשרויות ולנסות לראות גם אם זה לוח חדש או לא.

אם כבר אתה קונה אז באמת תנסה לאמץ אותו כמה שיותר בשבוע הזה..

פורסם
  • מחבר

יש מה להפסיד, יש את ה135 ש"ח האלה.

זה נראה מאוד מוזר משהו.. קודם כל, אני לא חושב שאפשר להשוות בכלל את הepox שהם הציעו לך מבחינת ביצועים ללוח הקודם.

שנית הייתי ממליץ לך לבדוק עוד אפשרויות ולנסות לראות גם אם זה לוח חדש או לא.

אם כבר אתה קונה אז באמת תנסה לאמץ אותו כמה שיותר בשבוע הזה..

למיטב ידיעתי ההבדלים בין לוחות שמבוססים על אותו chipset הם די זניחים

בנוסף לכך הלוחות של epox ידועים כ-overclockers טובים , אני חושב שגם עם הלוח הזה של epox אני אוכל בעתיד להריץ את ה-barton xp 2500 ל-מהירות של 3200 ,כמו שעשיתי בהצלחה עם ה- nf7-sl v-2

אני בדקתי במספר חנויות ויש כרגע בעייה להשיג את ה- nf7-sl v-2 או לוחות אחרים שמבוססים על nforce-2 במחיר סביר (בהתחשב בכך שמדובר ב-דור ישן) של 200-300 שח , ואם כבר יש איזו שהיא חנות שמחזיקה אותם במלאי אז היא דורשת 500 שח ומעלה.

מובן מאליו שבמחיר של 500 שח אני כבר מעדיף לשדרג ולשים לוח אם מבוסס 939 nforce3 ב-450 ( ?Gigabyte GA-K8NSC-93 ) ולשים מעבד זול יחסית כמו 64 venice 3000 ב-750.

פורסם

יש משפט מאוד נכון שאומר "אתה מקבל מה שאתה משלם עליו"

אל תצפה לשלם 135 ולקבל לוח חדש, ללא בעיות

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע איך פיספסתי אבל בלוח הזה אין דברים שהפכו כבר מזמן לסטנדרט כמו firewire .sata

היות ויש לי 2 דיסקים sata ובכוונתי לרכוש בעתיד מצלמת וידיאו mini-dv , אלו אכן מיגבלות משמעותיות

אכן אין ארוחות חינם או קרוב לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים